kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

GABRIEL & VIOLET - How to Cook in Hungary

How to Cook in Hungary

GABRIEL & VIOLET

VIOLET PIANO KFT , Megjelenés: 2016. november 17.
Könyv
 
Borászok, hírességek, sportolók, művészek és séfek szerepelnek az „Így főznek…” sorozat legújabb kötetében, amely ez év novemberében jelent meg „How to Cook in Hungary – Food & Wine” címmel angolul, ez az „Így főz Magyarország”...
7960 Ft 9950 Ft
20%
Szállítás: 3-6 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 7403 Ft
Személyes ajánlatunk Önnek

NAGY VEGE? 5788

Nagy József

Nagy József - NAGY VEGE? 5788<!--span style='font-size:10px;'>(G)</span-->
780 Ft
663 Ft
15%

Súlyszivárvány

Thomas Pynchon

Thomas Pynchon - Súlyszivárvány<!--span style='font-size:10px;'>(G)</span-->
4990 Ft
3992 Ft
20%

AZ ÉRTELEMIG ÉS TOVÁBB JPTE

Klein Sándor

Klein Sándor - AZ ÉRTELEMIG ÉS TOVÁBB JPTE<!--span style='font-size:10px;'>(G)</span-->
1200 Ft
1020 Ft
15%

PÉNZÜGYI JOG ADÓJOG

PÉNZÜGYI JOG ADÓJOG<!--span style='font-size:10px;'>(G)</span-->
2300 Ft

ACCES ZSEBKÖNYV *BÁRTFAI

ACCES ZSEBKÖNYV *BÁRTFAI<!--span style='font-size:10px;'>(G)</span-->
540 Ft
459 Ft
15%

FIZIKA PÉLDATÁR 2

SZÉKELY GYÖRGY

SZÉKELY GYÖRGY - FIZIKA PÉLDATÁR 2<!--span style='font-size:10px;'>(G)</span-->
1590 Ft
1351 Ft
15%

AZ ÉPÍTKEZÉSEN

Patricia Mennen

Patricia Mennen - AZ ÉPÍTKEZÉSEN<!--span style='font-size:10px;'>(G)</span-->
3750 Ft
3187 Ft
15%
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
Borászok, hírességek, sportolók, művészek és séfek szerepelnek az „Így főznek…” sorozat legújabb kötetében, amely ez év novemberében jelent meg „How to Cook in Hungary – Food & Wine” címmel angolul, ez az „Így főz Magyarország” kötet angol nyelvű változata. A szerző és egyben kiadó, Őszy-Tóth Gábriel az elmúlt 15 évben mintegy 500 gasztronómiai interjút készített és ugyanennyi receptet gyűjtött össze: többek között összegyűjtötte a parlamenti képviselők, a polgármesterek, a borászok, a hírességek, a kézilabdázók és az olimpikonok kedvelt receptjeit, s az idén ez lesz a sorozat 10. kötete. A kötet tulajdonképpen 3 könyv egyben: sztorik a benne szereplőktől, receptek és hozzá borajánlások is egyben. A kötetből megtudhatjuk, hogyan főz Andy Vajna hollywood-i filmproducer, miért kedveli a szószos húsokat Habsburg György főherceg és nagykövet. Arról is olvashatunk, hogyan szereti a pacalpörköltet Rost Andrea és Miklósa Erika világhírű operaénekesek, s hogy ízlett-e Erdei Zsolt bokszvilágbajnokunknak a Las Vegas-i sushi. Cseh László úszófenomén és steak-imádó arról mesél, hogy miért nem sózta meg a tojásrántottát, Varga Károly többszörös olimpiai és világbajnok séftől pedig megtudhatjuk, mikor sütötte meg élete első malacát. Bock József neves borászunk elárulja, hogy Chicagóban nem tudott megbirkózni egy óriási adag dózersteak-kel. A kötetben 30 neves borász és 30 híresség – köztük 13 olimpiai bajnok és olimpikon– mesél gasztronómiai élményeiről, s ajánlja kedvenc ételét. Szórakoztató, olvasmányos kötet angolul, 184 oldalon, 60 interjúval, 83 recepttel, és persze a hozzá illő szép magyar borok ajánlójával.
Könyv adatok
Cím: How to Cook in Hungary
Szerző: GABRIEL & VIOLET
Kiadó: VIOLET PIANO KFT
Megjelenés: 2016. november 17.
ISBN: 9786158057202
Méret: 305 mm x 245 mm x 18 mm
GABRIEL & VIOLET további művei
Olvasson bele a How to Cook in Hungary könyve! (PDF)
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2012 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by Infosystem s.r.o.. Minden jog fenntartva.
mobil nézet