Kárai Dávid az ízHUSZÁR blog alapító szerzője és az ország legnépszerűbb receptoldalának és gasztromagazinjának, a NoSaltynak a főszerkesztője. Könyve emblematikus receptek gyűjteménye. Olyan desszerteké, amelyeket legalább egyszer otthon is el kell készíteni - a...
Kárai Dávid az ízHUSZÁR blog alapító szerzője és az ország legnépszerűbb receptoldalának és gasztromagazinjának, a NoSaltynak a főszerkesztője. Könyve emblematikus receptek gyűjteménye. Olyan desszerteké, amelyeket legalább egyszer otthon is el kell készíteni - a klasszikusoktól kezdve, mint a zserbó, a mézeskalács vagy a palacsinta, egészen a tökéletes, házi készítésű macaronig vagy az indiai kedvencig, a gulab jamunig.
Amennyiben az Ön által választott könyvesbolt neve mellett
1-5
szerepel, kérjük kattintson a bolt nevére, majd a megjelenő elérhetőségeken érdeklődjön a készletről és foglalja le a könyvet.