kategória
szerző
cím
sorozat
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
Előrendelhető
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

Paul Hollywood - Kenyér - Reggelire, ebédre, vacsorára

Kenyér - Reggelire, ebédre, vacsorára

Paul Hollywood

Partvonal Kiadó , Megjelenés: 2019. október 25.
Könyv
 
Itt az ideje, hogy a tányér mellé száműzött kenyeret visszahelyezzük az őt megillető helyre: az asztal közepére. A kenyérsütés alapjait nem nagy kunszt elsajátítani - tényleg csak pár egyszerű hozzávalót kell összekeverni -, ám igazán jól csinálni művészet. Aggodalomra...

4399 Ft 5499 Ft
20%
Szállítás: 2-5 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 4014 Ft
Személyes ajánlatunk Önnek
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Útban Babadagba

Stasiuk, Andrzej

1345 Ft
1210 Ft
10%

Rupáner-konyha 3

RUPÁNER-GALLÉ MARGÓ

3990 Ft
3391 Ft
15%

Nigella asztalánál

Nigella Lawson

7500 Ft
6375 Ft
15%

HÍRNÉV - HANGOSKÖNYV

Daniel Kehlmann

2990 Ft
2840 Ft
5%

Marlenka

Finy Petra

Finy Petra - Marlenka
Akciós▸
3999 Ft
2799 Ft
30%

Cilka utazása

Heather Morris

Heather Morris - Cilka utazása
ÚJ
3980 Ft
3383 Ft
15%
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
Itt az ideje, hogy a tányér mellé száműzött kenyeret visszahelyezzük az őt megillető helyre: az asztal közepére. A kenyérsütés alapjait nem nagy kunszt elsajátítani - tényleg csak pár egyszerű hozzávalót kell összekeverni -, ám igazán jól csinálni művészet. Aggodalomra semmi ok, bárki elsajátíthatja a kenyérsütés fortélyait, mivel Paul Hollywood ebben a könyvében lépésről lépésre, fotók segítségével mutatja be a tennivalókat. Nemcsak kenyér-, hanem egyéb recepteket, sütéssel kapcsolatos trükköket és egy csomó tippet is ad a világhírű sztárszakács. A könyvben található kenyér- és kísérőreceptek segítségével az egyszerű hozzávalókból a legfinomabb ételeket alkothatjuk meg, az előételtől a salátákon és a főételeken keresztül egészen a desszertekig. Ez a könyv tehát nem csupán magáról a sütésről szól, hanem a komplett étkezésről.




A legpraktikusabb kenyérelkészítési technikákat tanulhatod meg ebből a könyvből!
Az események sajnálatos következményeképp egyre többen kénytelenek otthon maradni, hogy saját lakásukból intézzék napi teendőiket. Ezért úgy döntöttünk, hogy napról napra összegyűjtjük nektek azokat a könyveket, amelyek segítségével könnyebben átvészelhetitek ezt az időszakot. A második hetet a sztárséf, Nagy-Britannia kedvenc pékje, Paul Hollywood kenyérsütési ötleteit taglaló könyvével nyitjuk, mely a legpraktikusabb elkészítési technikák révén garantáltan visszahelyezi mindennapi ételünket háztartásunk kiemelten fontos összetevői közé.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Könyv adatok
Cím: Kenyér - Reggelire, ebédre, vacsorára
Szerző: Paul Hollywood
Kiadó: Partvonal Kiadó
Oldalak száma: 224
Megjelenés: 2019. október 25.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9786155783906
Méret: 246 mm x 189 mm x 22 mm
Szerzőről
Paul Hollywood művei
Paul Hollywood akkor robbant be a köztudatba, amikor zsűriként szerepelt a Sütimester című brit televízióműsorban.

Olyan exkluzív szállodákban dolgozott pékmesterként, mint a Cliveden és a Dorchester. Később elindította saját vállalkozását, a Paul Hollywood Artisan Bread Company-t, mely többek között a Harrodsnak is szállít termékeket.
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet