Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

.

La cucina ungherese

Kiadó: Panem Könyvkiadó
Oldalszám: 48 oldal
Megjelenés: 2018. július 30.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9786155186653

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

1266 Ft     1490 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1162 Ft
Szállítás: 1-2 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

.

. - Hungarian cuisine
1266 Ft
1490 Ft
15%
megtakarítás

Rosemarie Saunders

Rosemarie Saunders - KOKTÉL- ÉS PARTIÉTELEK ###
2116 Ft
2490 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A Magyarországra látogatók programjából nem hiányozhat az étlapok böngészése. Általában mindenki szívesen fogyasztja a jellegzetes magyar ételeket - na de megfőzni, otthon? Azért született ez a kis könyv, hogy világosan, érthetően leírja, hogyan készül a töltött káposzta és a marhapörkölt. Hogy megmutassa, hogyan lehet palacsintát sütni, galuskát szaggatni, halászlét főzni a világ bármely sarkában, ahol akad egy tűzhely.
A receptek mellett kis szócikkekben beavatjuk az olvasót az adott ételek, egyes fontos hozzávalók történetébe, jellegzetességeibe.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...