kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

Váncsa István - Lakoma 2. - Az itáliai konyhák legfinomabb ételeiből

Lakoma 2. - Az itáliai konyhák legfinomabb ételeiből

Váncsa István

Megjelenés: 2015. november 11.
Könyv
 
Váncsa István nagy sikert aratott szakácskönyve, a Lakoma második része az olasz konyha remekeit veszisorra - a szerzőtől már megszokott módon, szórakoztató, irodalmi, anekdotázó stílusban.A komoly kutatómunkával összeállított gasztronómiai vallomás a tradicionális olasz...
4241 Ft 4990 Ft
15%
Szállítás: 2-4 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 3944 Ft
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

A kék kerítés

MARÉK VERONIKA

MARÉK VERONIKA - A kék kerítés
2499 Ft
1999 Ft
20%

A digitális erõd

Dan Brown

Dan Brown - A digitális erõd
3990 Ft
3391 Ft
15%

Kapd el, ha tudod

Tom Bale

Tom Bale - Kapd el, ha tudod
3990 Ft
1995 Ft
50%

Kétszög

Hankiss Elemér - Lengyel László

Hankiss Elemér - Lengyel László - Kétszög
3490 Ft
2966 Ft
15%

Szívügyek

Emily Giffin

Emily Giffin - Szívügyek
3970 Ft
3176 Ft
20%

1956 plakátjai

Sümegi György

Sümegi György - 1956 plakátjai
4990 Ft
3992 Ft
20%
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
Váncsa István nagy sikert aratott szakácskönyve, a Lakoma második része az olasz konyha remekeit veszi
sorra - a szerzőtől már megszokott módon, szórakoztató, irodalmi, anekdotázó stílusban.
A komoly kutatómunkával összeállított gasztronómiai vallomás a tradicionális olasz étkezés tagolásához
igazodva négy nagyobb részből áll: Antipasti, Primi, Secondi és Dolci. Az olvasó ízlése dönti el, hogy
lineárisan halad-e a talján konyhatörténelemben, vagy kedvére szemezget a receptek között, egy-egy
tájegységre, ételfélére koncentrálva.
A Lakoma második része méltó folytatása az első kötetnek, és ahhoz hasonlóan a gasztronómiai félmúltnak
állított emlék, a tradicionális olasz ízek és hangulatok öröksége a jövő generációinak.
"(...) Váncsa nem akar nagyot mondani. Szorgalmasan összegereblyézi a legfontosabb adatokat, gondosan
átszűri a szakirodalmat, és hagyja, hogy mindez előnyösen keveredjen az addig összekóstolt mindenséggel.
Persze a közbülső fázis a perdöntő, hiszen minderről véleménye is van. Amiért okkal hálásak olvasói."
Gusto
Könyv adatok
Cím: Lakoma 2. - Az itáliai konyhák legfinomabb ételeiből
Szerző: Váncsa István
Oldalszám: 700 oldal
Megjelenés: 2015. november 11.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789633105788
Szerzőről
Váncsa István további művei
Váncsa István (Biharnagybajom, 1949. június 11. –) újságíró. Írásaira jellemző a fanyar humor, az ironikus, egyéni stílus. Általában az egyszerű emberhez, vagy annak nevében szól. Nem ismeretlen témák számára a buddhizmus, az okkult és az igazi tudományok, az informatika és a konyhaművészet.

Írásai előbb az Új Írás (1973), majd az Élet és Irodalom (1975) hasábjain jelentek meg. 1975–80 között tévékritikusként dolgozott.1976-tól az Élet és Irodalom munkatársa; először tervezőszerkesztő, 1990-től főszerkesztő-helyettes, 1993-tól szerkesztő, 1995-től ismét főszerkesztő-helyettes. 1991-től a Számítástechnika főmunkatársa. A kilencvenes évek elejétől a Hócipő állandó publicistája. A Heti Hetes televízióműsor gyakori vendége.

Egyik hobbija a főzés. Felesége Molnár Erzsébet, neves publicista.
Olvasson bele a Lakoma 2. - Az itáliai konyhák legfinomabb ételeiből c. könyvbe! (PDF)
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2012 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by Infosystem s.r.o.. Minden jog fenntartva.
mobil nézet