A laktózérzékenység, azaz a tejben és a különböző tejtermékekben található tejcukor lebontásának képtelensége a magyar lakosság körében nagy arányban előforduló táplálékintoleráns állapot. Az intolerancia megállapítását követő legfontosabb lépés a laktózt...
A laktózérzékenység, azaz a tejben és a különböző tejtermékekben található tejcukor lebontásának képtelensége a magyar lakosság körében nagy arányban előforduló táplálékintoleráns állapot. Az intolerancia megállapítását követő legfontosabb lépés a laktózt tartalmazó élelmiszerek elhagyása, és ezzel párhuzamosan egy új, laktózmentes étrend kialakítása. A nagyobb üzletláncok, szupermarketek szerencsére egyre bővülő kínálattal és elérhető árakkal kedveznek az érzékenységgel élőknek, számos laktózmentes tejtermék és helyettesítő élelmiszer közül válogathatunk. Könyvünk is erre a kettősségre épül: fele-fele arányban tartalmaz "mentes" termékekből készült recepteket, illetve olyan, könnyű és egészséges ételeket, melyek magtejek felhasználásával, illetve a tej- és tejhelyettesítők kiiktatásával is teljes értékű, tápláló és egészséges alternatívákat nyújtanak. A gyógyító szakács sorozatunk legújabb kötetének receptjei segítségével lépésről lépésre haladva ismerkedhet meg a laktózmentes étrend finom és egészséges fogásaival. Kipróbált receptjeink mellett hasznos információkkal szolgálunk az elkészítés módjáról, idejéről, nehézségi fokáról, valamint az árfekvésről, a receptekhez tartozó jó tanácsokkal pedig a további kísérletezéshez nyújtunk segítséget. Jó főzést és jó egészséget kívánunk!
Klasszikus fotó irányból indulva lett blogger, azaz a többséggel ellentétben fordított volt a folyamat. Nem csak főz, vagy csak fotóz, nála az összes folyamat egy kézben összpontosul. Kitalálja a receptet, megírja, lefőzi, majd fotózza és stylingolom a saját ételfotós stúdiójában.
Ételfotó és food styling workshopokat is tart, valamint a ELO-nál digitális fotót és stylingot tanít.
Nem csak gasztronomiával foglalkozó újságokba ír, immár három saját szakácskönyve is megjelent. 2016-ban az IPC Könyveknél a Diéták nagykönyve, 2018-ban a Csomagolj ebédet! című szakácskönyve, 2019-ben pedig a Morzsaparty - tudatos konyha maradékok felhasználásával c. könyve jelent meg a Corvina Kiadó gondozásában.
Amennyiben az Ön által választott könyvesbolt neve mellett
1-5
szerepel, kérjük kattintson a bolt nevére, majd a megjelenő elérhetőségeken érdeklődjön a készletről és foglalja le a könyvet.