Ízelítő a tartalomból: - "Titokban ettük a bajai halászlét" - Interjú Gryllus Dorkával és Simon Kornéllal - A kínai mandula - Terítéken az őszibarack - Mosolygó alma, csengő barack - Ültessünk gyümölcsfát - Gasztrotúra Miskolcon - Az író, aki bableves lett -...
Ízelítő a tartalomból: - "Titokban ettük a bajai halászlét" - Interjú Gryllus Dorkával és Simon Kornéllal - A kínai mandula - Terítéken az őszibarack - Mosolygó alma, csengő barack - Ültessünk gyümölcsfát - Gasztrotúra Miskolcon - Az író, aki bableves lett - Jókai Mór és a gasztronómia - Cukrásziskola - Hideg klasszikusok - Nyári koktélok - Péklapát - Ez bukta! - Ahol a keszeg az úr - Tiszai halkonyha - Gasztrotörténelem - A dugóhúzó - Főzőiskola - Nyáresti grillvacsorák - A paradicsom ezer arca - Balaton 2020 gasztrokalauz melléklettel
Termék adatok
Cím: Magyar Konyha - 2020. július-augusztus (44. évfolyam 7-8. szám)
Amennyiben az Ön által választott könyvesbolt neve mellett
1-5
szerepel, kérjük kattintson a bolt nevére, majd a megjelenő elérhetőségeken érdeklődjön a készletről és foglalja le a könyvet.