kategória
szerző
cím
sorozat
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
Előrendelhető
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

Magyar Konyha - Magyar Konyha - 2020. március (44. évfolyam 3. szám)

Magyar Konyha - 2020. március (44. évfolyam 3. szám)

Magyar Konyha

Magyar Konyha Magazin Kiadó Kft. , Megjelenés: 2020. február 26.
Könyv
 
"Meg lehet bolondulni, itt Bácskában minden az evésről szól!" - mondja nevetve Lajkó Félix citera- és hegedűművész, akinek palicsi otthonában vendégeskedtek a Magyar Konyha munkatársai. Megmutatjuk, mit esznek azon a vidéken, ami korábban a Monarchia, később Jugoszlávia...
936 Ft 985 Ft
5%
Szállítás: 2-6 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 867 Ft
Személyes ajánlatunk Önnek
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
"Meg lehet bolondulni, itt Bácskában minden az evésről szól!" - mondja nevetve Lajkó Félix citera- és hegedűművész, akinek palicsi otthonában vendégeskedtek a Magyar Konyha munkatársai. Megmutatjuk, mit esznek azon a vidéken, ami korábban a Monarchia, később Jugoszlávia éléskamrája volt, és most sem engedik el éhesen a vendéget. Félix időnként birkapörköltet főz a tanyán, de a házban a felesége, Laura irányítja a konyhát. Miközben fogy a pálinka és a hatlapos sütemény, Félix és barátja, Pál István Szalonna ontja magából a jobbnál jobb sztorikat és poénokat.

A Magyar Konyha márciusi számából kiderül, hogy a klímaváltozás átrajzolhatja a világ bortérképét, fenyegeti a szarvasgombát és a sajtokat - a világ élelmiszer-ellátásáról nem is beszélve. Közben pedig az ökológiai válság egyik fő oka éppen az, ahogyan az ételt megtermeljük. De mi a megoldás? Ezt is körbejárjuk.

A márciusi számunk is tele van finomságokkal, és ezúttal annak eredtünk nyomába, hányféle zöldséggel lehet feldobni még a tél végi konyhát is: a káposztafélék (fejes és kelkáposzta, karfiol, kelbimbó, brokkoli) mellett be lehet vetni a sárgarépát, az uborkát, a padlizsánt, a céklát, a szárzellert, és egyáltalán nem unalmasak a fogások, amelyeknek főszereplőivé válhatnak. A desszertek sem hiányozhatnak a kínálatunkból, az egyszerűbb változatok után most azt mutatjuk meg, hogyan kell különleges piskótatésztákat sütni.

Melléklet: Borok és ételek - 22 bor és recept kiadvány
Termék adatok
Cím: Magyar Konyha - 2020. március (44. évfolyam 3. szám)
Szerző: Magyar Konyha
Kiadó: Magyar Konyha Magazin Kiadó Kft.
Oldalak száma: 92
Megjelenés: 2020. február 26.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 3380002439983
Méret: 10 mm x 210 mm x 275 mm
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet