Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

Süssünk steaket! - Kedvenc receptjeim

Kiadó: Pannon-Literatúra Kft.
Oldalszám: 32 oldal
Megjelenés: 2017. április 06.
Méret: 197 mm x 142 mm
ISBN: 9789632519685

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

331 Ft     390 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 304 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Leiner Laura

Leiner Laura - Ég veled
2799 Ft
3499 Ft
20%
megtakarítás

 - Férfias fogások - Lakjunk végre jól!
2549 Ft
2999 Ft
15%
megtakarítás

Fördős Zé

Fördős Zé - Megúszós kaják
5091 Ft
5990 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Nyáry Krisztián

Nyáry Krisztián - Festői szerelmek
4392 Ft
5490 Ft
20%
megtakarítás

Kaszás György

Kaszás György - Kreativitássuli
3051 Ft
3590 Ft
15%
megtakarítás

Shrabani Basu

Shrabani Basu - Viktória királynő és Abdul
2799 Ft
3499 Ft
20%
megtakarítás

Harris, Joanne

Harris, Joanne - A St. Oswald fiúiskola
2974 Ft
3499 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A világon mindenütt steakként ismert hús elnevezése a norvég steik, sültet jelentő szóból származik. Ennek a sültnek az elkészítéséhez semmi másra nincs szükség, csak jó minőségű alapanyagra, egy jó serpenyőre. A steakek szeretete nem új keletű, hiszen a marhahús régóta kedvelt és elterjedt alapanyag, és az Újvilágban is megjelent már a XVI. század vége felé.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...