Napjainkban egyre többen szenvednek ételallergiában. Elsősorban tej- és tojás allergiában szenvedőknek ajánlom ezt a szakácskönyvet, valamint azoknak a vegetáriánusoknak, akik nem fogyasztanak semmilyen állati termékeket. A több mint 100 receptből álló szakácskönyv könnyen és...
Napjainkban egyre többen szenvednek ételallergiában. Elsősorban tej- és tojás allergiában szenvedőknek ajánlom ezt a szakácskönyvet, valamint azoknak a vegetáriánusoknak, akik nem fogyasztanak semmilyen állati termékeket. A több mint 100 receptből álló szakácskönyv könnyen és gyorsan elkészíthető változatos, egyszerű ételekből áll, amit könnyű beszerezni bármelyik áruházláncban, bió- vagy reformboltokban. A könyvben rövid életmódtanácsadás is található, tapasztalt dietetikus ajánlásával. A receptek elkészítésénél kíméletes főzéstechnikát alkalmazok. Éppen ezért az elkészített ételeket kicsi gyerekek, diétázók, fogyokúzárók is fogyaszhatják, mivel teljesen koleszterin mentes ételekről van szó. A receptek nem kötöttek, ezért mindenkit bátran biztatok arra, hogy merjen új ízekkel kisérletezni, kedvenceivel vegyítve.
Könyv adatok
Cím: Szlávtól a mediterránig - Vegán szakácskönyv tej- és tojásallergiásoknak, cukorbetegeknek és gluténérzékenyeknek, magas vérnyomásban és koleszterinpro
Amennyiben az Ön által választott könyvesbolt neve mellett
1-5
szerepel, kérjük kattintson a bolt nevére, majd a megjelenő elérhetőségeken érdeklődjön a készletről és foglalja le a könyvet.