kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

LÉNÁRT GITTA - Élő aszalványok könyve

Élő aszalványok könyve

LÉNÁRT GITTA

BIOENERGETIC KIADÓ , Megjelenés: 2014. június 20.
Könyv
 
A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs és tortalapoknak, amiket kóstolva vacsoravendégeink hitetlenkedve kérdezik: ez tényleg nyers? A legnagyobb sikert az...
2499 Ft 2940 Ft
15%
Szállítás: 2-4 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2324 Ft
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

A sci-fi politológiája

TÓTH CSABA

TÓTH CSABA - A sci-fi politológiája
3699 Ft
2959 Ft
20%

MAGYAR POLIP 3.

MAGYAR B

MAGYAR B - MAGYAR POLIP 3.
4500 Ft
3825 Ft
15%

A Hajnal bolygó robotjai

Isaac Asimov

Isaac Asimov - A Hajnal bolygó robotjai
2990 Ft
2541 Ft
15%

A Hajnal bolygó robotjai

Isaac Asimov

Isaac Asimov - A Hajnal bolygó robotjai
2990 Ft
2541 Ft
15%

Az ország legjobb hóhéra

Szvoren Edina

Szvoren Edina - Az ország legjobb hóhéra
2990 Ft
2392 Ft
20%

Vérmágia

Nora Roberts

Nora Roberts - Vérmágia
2990 Ft
2541 Ft
15%

AZ ELVESZETT VILÁG

Michael Crichton

Michael Crichton - AZ ELVESZETT VILÁG
3600 Ft
3060 Ft
15%
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs és tortalapoknak, amiket kóstolva vacsoravendégeink hitetlenkedve kérdezik: ez tényleg nyers? A legnagyobb sikert az aszalt és a friss zöldségek, gyümölcsök kombinációi aratják. Így született a nyers pizza, ahol a magokból és zöldségekből alkotott ropogós, fűszeres aszalt alapot különböző szószokkal, zöldségkel és magsajttal gazdagítjuk. Vendégeink körében biztos siker a nyers torta, az aszalt tortaalapból, krémes töltelékből és gyümölcsökből álló finomságokat a vonalaikat óvók is lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatják. A konyhaművészetnek ebben az ágában talán még hangsúlyosabban érvényesül a szakács kreativitása. Lénárt Gitta kedvenc receptjei közül válogatott, amelyekkel bátran bővíthetjük otthoni menüválasztékunkat. Az aszalványok könyve nagy segítség a nyerskonyha mellett elkötelezett olvasóknak, a glutén, szója és állati termékektől mentes diétán élőknek, ugyanakkor mindenkinek, aki szereti a gyorsan elkészíthető, egészséges és legfőképp finom ételeket!
Könyv adatok
Cím: Élő aszalványok könyve
Szerző: LÉNÁRT GITTA
Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ
Oldalszám: 164 oldal
Megjelenés: 2014. június 20.
Kötés: Spirál
ISBN: 9789632912325
Méret: 195 mm x 140 mm x 11 mm
Szerzőről
LÉNÁRT GITTA további művei
Lénárt Gitta (Budapest, 1962. december 23. – ) a nyersevő vegán életmód talán legismertebb hazai képviselője. Több nagy sikerű könyvet írt a témában, és aktív közösségi szervező szerepet játszik.

Lénárt Gitta Budapesten született, egyetemi tanulmányait a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki karán végezte, majd évekig  dolgozott mikroelektronikai tervező mérnökként, később szoftverfejlesztőként és informatikusként. Férjével és 3 gyermekével Budapesten él.

1993 óta vegetáriánus, majd 2007-ben áttért a nyers vegán táplálkozásra, elsősorban egészségügyi okok miatt. Az életmódváltás arra ösztönözte, hogy gyorsan bővülő ismereteit és tapasztalatait megossza másokkal is. 2008-tól vezeti az internetes naplóját, és aktív közéleti szervező szerepet vállal, összejöveteleket szervez. 2010-től évente jelennek meg könyvei, és tanfolyamokat is tart a nyersevő életmód népszerűsítésére. 2011-től rendszeres előadó az évente megrendezésre kerülő Vegetáriánus Fesztiválon, és főszervezője a szintén évente tartott Zöldturmix Fesztiválnak. Ugyanebben az évben két társával elindította a Nyersétel Akadémiát, amely hivatalos keretet nyújt az előadások, tanfolyamok és összejövetelek szervezéséhez.
Olvasson bele a Élő aszalványok könyve c. könyvbe! (PDF)
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2012 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by Infosystem s.r.o.. Minden jog fenntartva.
mobil nézet