Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Társadalomtudomány  >   

Tátrai-Németh K.-Erdélyi - Sipos A.

közétkeztetők kézikönyve

Kiadó: SpringMed Kiadó Kft.
Oldalszám: 296 oldal
Megjelenés: 2018. április 06.
ISBN: 9789639695627

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

10200 Ft     12000 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 9360 Ft
Szállítás: 1-2 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Antal Emese

Antal Emese - Gyermek az asztalnál
3391 Ft
3990 Ft
15%
megtakarítás

Bakó Eszter

Bakó Eszter - Zöldségmesék
1657 Ft
1950 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Marie Lu

Marie Lu - Champion - Bajnok - PUHA BORÍTÓS
2549 Ft
2999 Ft
15%
megtakarítás

Moskát Anita

Moskát Anita - Horgonyhely
2966 Ft
3490 Ft
15%
megtakarítás

Naomi Novik

Naomi Novik - Rengeteg
3391 Ft
3990 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető


A közétkeztetés fogalmán hétköznapi értelemben azt a közösségi ellátást értjük, ahol korcsoportilag a csecsemőktől az idősekig, illetve speciális területeken az ellátottak és az ott dolgozók részére rendszeresen, tervezett és szervezett keretek között naponta egyszer vagy többször étkezést biztosítunk.
A közétkeztetés felelőssége fokozatosan növekszik. Az objektív tápanyagszükséglet és a szubjektív igények összehangolása mellett nagy szerepe van az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés és a diétás étkeztetés biztosításában, s a kulturált étkezési szokások kialakításában, fenntartásában.
A táplálkozástudomány fejlődése, a közétkeztetésre vonatkozó jogszabályi szintű módosítások is szükségessé tették, hogy mindezek figyelembevételével, a közétkeztetésben dolgozó kollégák munkájának támogatására megszülessen egy, az adott területet átfogóan segítő, elemző könyv. A jogszabályok betartásához, a táplálkozási ajánlások követéséhez, a közétkeztetés színvonalas megvalósításához kívánunk segítséget nyújtani ezzel a hiányt pótló, a szakma neves képviselőinek részvételével összeállított kézikönyvvel.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...