"Nincs semmi természetes a szívbetegségek okozta halálban. Nagyon sok olyan kultúra létezik a világon, melynek tagjai között nem különösebben magas a stroke vagy a szívroham előfordulási aránya. A jó hír az, hogy valamennyi kockázati tényezőt - a genetikai hajlam kivételével...
"Nincs semmi természetes a szívbetegségek okozta halálban. Nagyon sok olyan kultúra létezik a világon, melynek tagjai között nem különösebben magas a stroke vagy a szívroham előfordulási aránya. A jó hír az, hogy valamennyi kockázati tényezőt - a genetikai hajlam kivételével - ki lehet küszöbölni meglehetősen egyszerű, fájdalommentes étrend- és életstílusbeli változtatásokkal."
Holford úttörőnek számít a táplálkozás területének újszerű megközelítésében, a témában több mint 30 kötet fűződik nevéhez. Évtizedek óta bestseller szerzője és vezető szóvivője a táplálkozási és mentális egészségügyi problémáknak, és tanácsait olyan brit országos napilapok idézik rendszeresen, mint a Daily Mail vagy a Guardian. Vallja, hogy a folyamatos gyógyszerszedés helyett a megfelelő táplálkozással számos egészségügyi probléma elkerülhető, a meglévő tünetek pedig enyhíthetők. 1984-ben megalapította az Optimális Táplálkozás Intézetét (Institute for Optimum Nutrition), amelynek célja a helyes táplálkozással kapcsolatos tájékoztatás és kutatás előmozdítása.
Amennyiben az Ön által választott könyvesbolt neve mellett
1-5
szerepel, kérjük kattintson a bolt nevére, majd a megjelenő elérhetőségeken érdeklődjön a készletről és foglalja le a könyvet.