kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

Julie Morris - SUPERFOOD a konyhában-Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből

SUPERFOOD a konyhában-Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből

Julie Morris

Édesvíz Kiadó , Megjelenés: 2016. március 02.
Könyv
 
A SZUPERTÁPLÁLÉKOK EGYSZERŰ HASZNÁLATA A KONYHÁBANAz ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket, a magvakat, a gyümölcsöket, a zöldségféléket, kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még csak most kezdjük...
3816 Ft 4490 Ft
15%
Szállítás: 2-4 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 3549 Ft
Személyes ajánlatunk Önnek
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Második sírhant

Darynda Jones

Darynda Jones - Második sírhant
3490 Ft
2792 Ft
20%

Acélbarlangok

Isaac Asimov

Isaac Asimov - Acélbarlangok
2490 Ft
2116 Ft
15%

A nagy felmelegedés

Brian FAGAN

Brian FAGAN - A nagy felmelegedés
3000 Ft
2550 Ft
15%

Szívügyek

Emily Giffin

Emily Giffin - Szívügyek
3970 Ft
3176 Ft
20%

A rettegés piramisa

Bora Ildikó

Bora Ildikó - A rettegés piramisa
3290 Ft
2796 Ft
15%

Teljes gázzal

Julie Garwood

Julie Garwood - Teljes gázzal
2490 Ft
2116 Ft
15%
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
A SZUPERTÁPLÁLÉKOK EGYSZERŰ HASZNÁLATA A KONYHÁBAN

Az ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket, a magvakat, a gyümölcsöket, a zöldségféléket, kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még csak most kezdjük tudatosan beépíteni étrendünkbe. Már éppen ideje volt! Miért ne használnánk a konyhánkban azokat a természet adta nyersanyagokat, amelyek által egészségesebb, hosszabb életet élhetünk?

,,Van valami különleges ezekben az ételekben... olyasfajta energia rejlik bennük, amely szinte már az első falatnál kiérezhető."

Julie Morris kiváló munkát végzett a szupertáplálékok hasznosításában. A könyvben száznál is több receptet, valamint összefoglalót találunk mindegyik szupertáplálékról (beleértve történetét, jótékony hatását, felhasználását és ízét).
Az aprócska chia magtól az inka mogyoróig, a spirulinától a goji bogyóig, a macaportól a kakaóig... ezek a földkerekség legtáplálékdúsabb ételei. A SUPERFOOD gyakorlati megtapasztalása immár csupán karnyújtásnyira van tőlünk.
Ezek a kizárólag növényi alapú táplálékok jótékony hatást gyakorolnak testünkre és szellemünkre. Mindenféle bűntudat nélkül fogyaszthatjuk őket, még az ínycsiklandozó desszerteket is!



A szerzőről

A könyveivel a New York Times sikerlistájának élén álló Julie Morris szakács, író, oktató és a növényalapú élelmiszerek és szupertáplálékok szószólója. A Los Angelesben élő Julie sokat utazik, hogy megossza a táplálkozástanban megszerzett értékes tudását. A The Wall Street Journal, a GQ és a Women's Health Magazine, valamint számos gasztronómiai cikk idézte gondolatait. Több SUPERFOODdal foglalkozó könyvet írt, az ezekben megtalálható receptek és táplálkozási tippek könnyen megvalósítható és jól követhető, egészséges életmódot ajánlanak.

Könyv adatok
Cím: SUPERFOOD a konyhában-Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből
Szerző: Julie Morris
Kiadó: Édesvíz Kiadó
Oldalszám: 248 oldal
Megjelenés: 2016. március 02.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789635295357
Olvasson bele a SUPERFOOD a konyhában-Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből könyve! (PDF)
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2012 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by Infosystem s.r.o.. Minden jog fenntartva.
mobil nézet