Bővebb ismertető
Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk - chilik mindenféle
színben, formában és csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, amelyek
még a fejünk búbját is csípik.
Könyvünk megad minden információt, amelyre szu¨kségünk lehet ahhoz, hogy
csípős vagy kevésbé csípős paprikákat termesszünk. Lépésről lépésre bemutatja a magok elvetésének, a növények ápolásának, a termés leszedésének és a gyakori
problémák elhárításának módjait. A chilikedvelők bőven találnak a könyvben
egyéb érdekességet is, például a tartósításról vagy a Scoville-skáláról, ami a csípősséget mutatja, továbbá inspiráló ötleteket és ínycsiklandó recepteket kapnak ahhoz, hogyan élvezzék munkájuk gyu¨mölcsöt.
A táblázatokkal, listákkal, fényképekkel és illusztrációkkal gazdagon ellátott könyv tökéletes útmutató a házilag termesztett chilik világába.