kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek ###

A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek ###

CSER KÖNYVKIADÓ ÉS KERESKEDELMI KFT , Megjelenés: 2014. december 12.
Könyv
 
A jelenleg is zajló gasztronómiai forradalom ezt az italt is alaposan górcső alá vette, és beillesztette a mai kor ételkultúrájába. Ennek köszönhetően akár egy komplett menüsort is felépíthetünk közreműködésével az előételektől, színpompás salátáktól, levesektől...
2121 Ft 2495 Ft
15%
Szállítás: 2-4 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1973 Ft
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
A jelenleg is zajló gasztronómiai forradalom ezt az italt is alaposan górcső alá vette, és beillesztette a mai kor ételkultúrájába. Ennek köszönhetően akár egy komplett menüsort is felépíthetünk közreműködésével az előételektől, színpompás salátáktól, levesektől kezdve a változatos főételeken át egészen a desszertekig.
Ahogy a különböző ételeket más-más borral illik párosítani, valamint a borral készült fogásoknál sem mindegy, hogy fehér- vagy vörösbor, esetleg rozé felhasználásával készülnek, úgy ez a különbségtétel fennáll a musttal főzés esetén is. Ezért aztán igazán változatos menüket varázsolhatunk az asztalra, érdemes bátran kísérletezni az ízekkel és a textúrákkal.
A könyvből megismerhetjük, hogy mi is a must, hogyan válik borrá, illetve milyen jótékony élettani hatásai vannak, utána pedig következik a sütés-főzés a legfinomabb mustos receptek alapján.

A tartalomból

Szőlőfajták
Fehérborszőlő
Siller és rozé
Kékborszőlő

Szüreteljünk!
A tartályokról
Cefrekészítés - az első lépés
Kénezzünk?
Erjedés

Must - murci - újbor: a borrá válás szakaszai
Mi is a must?
A must osztályozása
A musttisztítás - erjedés előtti kezelés
A must összetételének javítása
Az erjesztés
Mit tegyünk, ha nem erjed a must
Kékszőlőfajták erjesztése
Muskotályos fajták erjesztése
A must jótékony élettani hatásai
Felhasznált irodalom

Házi mustkészítés
A mustkészítés fázisai

Receptek
Előételek, saláták
Levesek
Főételek
Sütemények, desszertek

Receptkereső
Könyv adatok
Cím: A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek ###
Kiadó: CSER KÖNYVKIADÓ ÉS KERESKEDELMI KFT
Sorozat: Házi praktikák
Oldalszám: 88 oldal
Megjelenés: 2014. december 12.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789632783918
Méret: 165 mm x 235 mm x 5 mm
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2012 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by Infosystem s.r.o.. Minden jog fenntartva.
mobil nézet