Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Szakkönyv  >   Mezőgazdasági  >   

.

A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek ###

Kiadó: CSER KÖNYVKIADÓ ÉS KERESKEDELMI KFT
Oldalszám: 88
Megjelenés: 2014. december 12.
Méret: 165 mm x 235 mm x 5 mm
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789632783918
Sorozat: Házi praktikák

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

2121 Ft     2495 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1946 Ft
Szállítás: 5-8 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Rosemarie Saunders

Rosemarie Saunders - KOKTÉL- ÉS PARTIÉTELEK ###
2116 Ft
2490 Ft
15%
megtakarítás

 - Formás szakácskönyvek - 30 csokoládés recept ###
1691 Ft
1990 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Cartographia

Cartographia - Mátra turistatérkép 1:40 000 `SC`
1147 Ft
1350 Ft
15%
megtakarítás

Zsigray Julianna

Zsigray Julianna - A Sugár úti palota - KEMÉNY BORÍTÓS
2974 Ft
3499 Ft
15%
megtakarítás

Bartos Erika

Bartos Erika - Bogyó és Babóca zenél
1691 Ft
1990 Ft
15%
megtakarítás

Boldizsár Ildikó

Boldizsár Ildikó - Mesék apákról
2392 Ft
2990 Ft
20%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A jelenleg is zajló gasztronómiai forradalom ezt az italt is alaposan górcső alá vette, és beillesztette a mai kor ételkultúrájába. Ennek köszönhetően akár egy komplett menüsort is felépíthetünk közreműködésével az előételektől, színpompás salátáktól, levesektől kezdve a változatos főételeken át egészen a desszertekig.
Ahogy a különböző ételeket más-más borral illik párosítani, valamint a borral készült fogásoknál sem mindegy, hogy fehér- vagy vörösbor, esetleg rozé felhasználásával készülnek, úgy ez a különbségtétel fennáll a musttal főzés esetén is. Ezért aztán igazán változatos menüket varázsolhatunk az asztalra, érdemes bátran kísérletezni az ízekkel és a textúrákkal.
A könyvből megismerhetjük, hogy mi is a must, hogyan válik borrá, illetve milyen jótékony élettani hatásai vannak, utána pedig következik a sütés-főzés a legfinomabb mustos receptek alapján.

A tartalomból

Szőlőfajták
Fehérborszőlő
Siller és rozé
Kékborszőlő

Szüreteljünk!
A tartályokról
Cefrekészítés - az első lépés
Kénezzünk?
Erjedés

Must - murci - újbor: a borrá válás szakaszai
Mi is a must?
A must osztályozása
A musttisztítás - erjedés előtti kezelés
A must összetételének javítása
Az erjesztés
Mit tegyünk, ha nem erjed a must
Kékszőlőfajták erjesztése
Muskotályos fajták erjesztése
A must jótékony élettani hatásai
Felhasznált irodalom

Házi mustkészítés
A mustkészítés fázisai

Receptek
Előételek, saláták
Levesek
Főételek
Sütemények, desszertek

Receptkereső

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...