Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Szakkönyv  >   Mezőgazdasági  >   

Achim Samwald

Aszalás, szárítás - Gyümölcsök, zöldségek, fűszerek

Kiadó: Mezogazda Kiadó és Kereskedo Kft.
Oldalszám: 124 oldal
Megjelenés: 2013. október 08.
Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9789632866048

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

2465 Ft     2900 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2262 Ft
Szállítás: 1-2 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Tamás Eniko

Tamás Eniko - BIOKERTÉSZKEDÉS
3315 Ft
3900 Ft
15%
megtakarítás

Kovács András

Kovács András - Gyökérzöldségek termesztése
3150 Ft
3500 Ft
10%
megtakarítás

LELKES LAJOS

LELKES LAJOS - Házikerti kézikönyv
5525 Ft
6500 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Az aszalás varázsa abban rejlik, hogy ebben a folyamatban a gyümölcsnek sajátos ízvilága alakul ki. Az aszalt szilva például nem helyettesíthető sem friss, sem mélyhűtött szilvával! Az aszalás az egyik legősibb tartósítási forma, de ma már nemcsak a nap erejét alkalmazza, hanem használatban vannak többek között elektromos üzemelésű szárítók is. A gyümölcsökön kívül száríthatunk még zöldségeket, gombát, fűszernövényeket, gyógynövényeket, olajos magvakat. A könyv az aszalványok, száritmányok készítésének bemutatásán kívül recepteket is közö

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...