Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Tankönyv  >   Szótárak  >   

Francoise Kerndter, Dr. Fritz Kerndter, Pálfy Mihály

Francia-magyar, Magyar-francia gasztronómiai szótár

Kiadó: Grimm Könyvkiadó Kft.
Oldalszám: 184 oldal
Megjelenés: 2015. szeptember 17.
Méret: 124 mm x 192 mm
Kötés: Kartonborított, ragasztott
ISBN: 9789637460562

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

2691 Ft     2990 Ft

10% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2482 Ft
Szállítás: 4-10 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

 - GASZTRONÓMIAI SZÓTÁR SPANYOL-MAGYAR MAGYAR-SPANYOL
2541 Ft
2990 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként<<<<
Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.<<<<
Függelék: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről<<<<
A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...