kategória
szerző
cím
sorozat
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
Előrendelhető
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett
Főoldal  >  Rendelési lehetőségek

 • Bármely boltunkban (bolthálózatunk)

 • Postán: Líra Könyvklub, 1431 Budapest, Postafiók 172. (a megrendelőlap letöltésével)

 • Faxon: (36 1) 299-8000 (a megrendelőlap letöltésével)

 • Telefonon: (36 1) 33 77 333 (hétköznapokon 8-18 óráig)

 • Helyi munkatársainkon keresztül - további információ: (36 1) 33 77 333

 • E-mailen: konyvklub@lira.hu (Kérjük ügyeljen arra, hogy megrendelése tartalmazza a megrendelő és a megrendelni kívánt termékek pontos adatait.)

 • SMS-en: (06-20) 390-1831 Ha Ön még nem klubtag: lira.név.irányítószám.település.utca.házszám (pl. lira.szabokalman.1111.budapest.lombutca.32) Ha megkapjuk sms-ét, munkatársunk telefonon megkeresi Önt.
  Ha Ön klubtag: lira.törzsvásárlóikártyaszám.rendelésikód.darabszám (pl. lira.1234567.A000.1)
  Több termék rendelése esetén megadhatja a további rendelési kódokat és darabszámokat ponttal elválasztva.

A Líra Könyvklub vállalja, hogy a megrendelt termékeket a megrendelés kézhezvételét követő 15 napon belül az Ön részére postai úton, vagy futárszolgálattal megküldi, ilyenkor a megrendelés ellenértékét utánvéttel kell kifizetni. A Líra Könyvklub jelen feltételekkel csak magyarországi címre vállal kézbesítést, ha Ön egyéb címről rendelne, érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál! A Líra Könyv Zrt. a katalógusban található könyvekre minőségi garanciát vállal, tehát a nyomdahibás könyveket díjmentesen kicseréli.

A Líra Könyv Zrt. garanciát vállal arra, hogy a megrendelés során birtokába jutott adatokat csak a Líra Könyvklub használja, másnak nem adja át.

Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Amennyiben valamely termék a nagy érdeklődés miatt huzamosabb ideig nem szállítható, akkor erről értesítjük, de egyéb kártérítési kötelezettséget nem vállalunk.

A jelen katalógusban foglalt termékekre 2012. február 13-ig veszünk fel megrendelést.

Megrendelésétől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Elállási jogát azonban csak abban az esetben gyakorolhatja, ha a termék esetleges gyári csomagolását nem bontotta meg, és a terméket rendeltetésszerűen használta. Elállása esetén az áru visszaszolgáltatásából adódó költségeket Ön viseli. Az áru vételárát az eladó az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríti. Elállás esetén kérjük az árut a Líra Könyv Zrt., 1086 Budapest, Dankó u. 4–8. címre küldeni.

Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet   
pagename: