Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >   Líra könyv - Miért érdemes Líra törzsvásárlónak lenni?


Miért érdemes Líra törzsvásárlónak lenni?

A lira.hu online webáruházban a maximum 20% alapkedvezményen felül az elmúlt 365 napban (egy év) a lira.hu-n megrendelt és átvett megrendelés értékétől függően további 7% kedvezményben részesülhet, így akár 27% kedvezménnyel vásárolhatja meg kedvenc könyveit. Ehhez nem kell mást tennie, mint törzsvásárlói kártyát igényelnie, vagy megadnia már meglévő Líra törzsvásárlói kártyájának számát.

Regisztráljon most törzsvásárlónak, vagy amennyiben már törzsvásárlónk, adja meg törzsvásárlói kártyaszámát, és a kedvezményeken túl meglepjük egy 500 Ft-os vásárlási utalvánnyal. Ezt a kupont a regisztrációt követő 30 napon belül tudja felhasználni a lira.hu webáruházban 5000 Ft feletti vásárlás esetén.

Kattintson ide és megtudja hogyan lehet törzsvásárlónk, vagy amennyiben már Líra törzsvásárló, akkor hogyan adja meg Líra törzsvásárlói kártyaszámát az online kedvezmények érvényesítéséhez.


Miért érdemes Líra törzsvásárlónak lenni?

- Mert a törzsvásárlói kártyájával 7% kedvezménnyel vásárolhat a Líra könyvesboltokban.

- Mert a törzsvásárlói kártyájával a lira.hu webáruházban az elmúlt 365 napban megrendelt és átvett megrendelés értékétől függően akár 27% kedvezménnyel vásárolhat a lira.hu online könyváruházban.

Három szintet különböztetünk meg az elmúlt 365 nap (1 év) során a lira.hu webáruházban vásárolt könyveinek értéke szerint, amely a kedvezmény mértékét határozza meg:

1. szint: 10000-20000 Ft között +3% kedvezmény, így a kedvezmény a lira.hu-n akár 23%,

2. szint: 20001-30000 Ft között +5% kedvezmény, így a kedvezmény a lira.hu-n akár 25%,

3. szint: 30000 Ft felett +7% kedvezmény, így a kedvezmény a lira.hu-n akár 27%.

- Mert törzsvásárlói kártyájával minden héten a heti kupon akcióba kerülő 20-70% kedvezménnyel kínált termékek közül válogathat.

- Mert évente 6 alkalommal ingyenesen megkapja a Líra Könyvklubot, amely könyves lap, kulturális magazin és rendelhető könyvek katalógusa egy kiadványban, klubáras és szuperáras kiadványokkal.

A törzsvásárlói kedvezmény esetében kivételt képeznek az akciós termékek, a műszaki termékek, illetve néhány speciális termék, ezekre nem jár törzsvásárlói árengedmény.

Részletes törzsvásárlói szabályzat itt.


Hogyan lehetek Líra törzsvásárló?

Amennyiben Ön rendelkezik Líra törzsvásárlói kártyával, és regisztrált lira.hu vásárló, akkor kérjük, hogy bejelentkezés után az Ön neve alatt lévő 'Beállítások' linkre kattintva adja meg a kártyán szereplő törzsvásárlói azonosítót!

Amennyiben Ön még nem rendelkezik Líra törzsvásárlói kártyával, viszont már regisztrált lira.hu vásárló, akkor kérjük, hogy bejelentkezés után az Ön neve alatt lévő 'Beállítások' linkre kattintva igényelje a törzsvásárlói kártyát!

Amennyiben Ön rendelkezik Líra törzsvásárlói kártyával, és nem regisztrált lira.hu vásárló, akkor az oldal tetején lévő 'Regisztráció' linkre kattintva végezze el a pár lépésből álló regisztrációt, amelynek során adja meg a Líra törzsvásárlói kártyájának számát.

Amennyiben Ön még nem rendelkezik Líra törzsvásárlói kártyával, és nem regisztrált lira.hu vásárló, akkor az oldal tetején lévő 'Regisztráció' linkre kattintva végezze el a pár lépésből álló regisztrációt, amelynek során igényelje a törzsvásárlói kártyát.

Törzsvásárlói kedvezmény!