Bereznay Tamás Budapesten született, kölyök kora óta imád főzni. Inaséveit az Átrium Hyatt konyháján kezdte, később a Pertuba került. 2001-től 2010-ig a Kárpátia Étterem konyhafőnöke volt Bereznay Tamás. Sólyom László köztársasági elnök mellett számos ország vezetőjének főzött már. Károly brit herceg, I. János Károly spanyol király, Károly Gusztáv svéd király, George Bush és Vladimir Putyin is vendége volt. Bereznay Tamás jelenleg egy élelmiszer-nagykereskedelmi cég gasztroakadémia tanácsadója és szakmai vezetője. Tévés karrierje 2015 tavaszán, A TV2 által gyártott, A konyha ördöge című étterem-realityvel indult be, ahol...Bereznay Tamás Budapesten született, kölyök kora óta imád főzni. Inaséveit az Átrium Hyatt konyháján kezdte, később a Pertuba került. 2001-től 2010-ig a Kárpátia Étterem konyhafőnöke volt Bereznay Tamás. Sólyom László köztársasági elnök mellett számos ország vezetőjének főzött már. Károly brit herceg, I. János Károly spanyol király, Károly Gusztáv svéd király, George Bush és Vladimir Putyin is vendége volt. Bereznay Tamás jelenleg egy élelmiszer-nagykereskedelmi cég gasztroakadémia tanácsadója és szakmai vezetője. Tévés karrierje 2015 tavaszán, A TV2 által gyártott, A konyha ördöge című étterem-realityvel indult be, ahol kíméletlenül kritizáló séfként ráz gatyába lepusztult éttermeket.
Bereznay Tamás számos népszerű szakácskönyv szerzője, feleségével négy gyermeket nevel.
Mi kell ahhoz, hogy jóízű ételeket készítsünk egy serpenyőben? Elsősorban nyilván egy jó serpenyő, vágódeszka, kés, no meg ötven ínycsiklandó recept, mindez Bereznay Tamás séf, a BOOOK Kiadó gasztronómiai tanácsadójának, a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetőjének, a...
Íme egy autentikus, angol nyelvű szakácskönyv, ami a világ gasztro-rajongói közt egyre népszerűbb magyar konyha izgalmas területére, a desszertekre összpontosít. A 176 oldalas Hungarian Dessert Book - akárcsak a benne bemutatott sütemények - igazi ínyencség, hiszen 75...
Bereznay Tamás első kötetének, a 2009-ben készült Mai magyar konyhának angol nyelvű változata, kibővített és a nemzetközi piacra adaptált tartalommal. Egy modern, kortárs, különleges receptkönyv, amely ideális szuvenír és kiváló ajándék külföldi partnerek számára is.A...
Bereznay Tamás első kötetének, a 2009-ben készült Mai magyar konyhának angol nyelvű változata, kibővített és a nemzetközi piacra adaptált tartalommal. Egy modern, kortárs, különleges receptkönyv, amely ideális szuvenír és kiváló ajándék külföldi partnerek számára is.
Kiadói borítója kopottas, egy helyen sérült. Bereznay Tamás első kötetének, a 2009-ben készült Mai magyar konyhának angol nyelvű változata, kibővített és a nemzetközi piacra adaptált tartalommal. Egy modern, kortárs, különleges receptkönyv, amely ideális szuvenír és...
A kötet arrahivatott, hogy Németországot illetve azon belül a német gasztronómiát népszerősítse, s ezáltal anémetországi turisztikai desztinációk, termékek, szolgáltatások iránt felkeltse az érdeklődést. Mindeztegy olyan szakácsmester közvetítésével teszi, aki a magyar...
Bereznay Tamás második könyvét tartja kezében az olvasó: a Mai magyar konyha című kötet sikerét megismételni szándékozó Süteményeskönyvet. A sikerhez de legalábbis a népszerűséghez - minden hozzávaló adott: egy fiatal, kreatív és tehetséges szakács, számos finomság...
Bereznay Tamás második könyvét tartja kezében az olvasó: a Mai magyar konyha című kötet sikerét megismételni szándékozó Süteményeskönyvet. A sikerhez de legalábbis a népszerűséghez - minden hozzávaló adott: egy fiatal, kreatív és tehetséges szakács, számos finomság...
Mit főzzek? - teszi fel magának naponta a kérdést sok százezer háziasszony a világon. Mit főzzek, ami hamar elkészül, nem drága, finom, és még a gyerekek is megeszik? Mit főzzek, ami mindezen túl még lehetőleg egészséges is? Bereznay Tamás legújabb könyve ezekre a naponta...