kategória
szerző
cím
sorozat
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
Előrendelhető
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett
Főoldal  >  Ügyfélszolgálat

Kapcsolat

Üdvözöljük!

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 8:00-16:00 óra között érhető el a következő telefonszámon:
061/411-2440

Amennyiben e-mailben szeretne ügyfélszolgálatunkhoz fordulni, kattintson ide.

Leadott megrendeléssel kapcsolatos ügyintézéshez szükséges a visszaigazolás tárgy mezőjében szereplő 7 jegyű rendelésszám.
A változtatás jogát fenntartjuk. Az oldalon esetlegesen előforduló adatrögzítési hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk.


A rendelés folyamata

A Kosár segítségével indíthatja el a vásárlás folyamatát. Minden keresés-, ajánló-, lista- vagy termékoldalon a termékek mellett/alatt egy kosár ikont talál, amelyre kattintva a Kosarába teheti az adott terméket.

A Kosár több különböző terméket is tartalmazhat, a mennyiség megváltoztatásával akár ugyanabból a termékből többet is vásárolhat, valamint ki is veheti a kosarából azokat, melyeket nem kíván megvásárolni.

Amennyiben tőlünk vagy valamelyik partnerünktől egy lira.hu webáruházban beváltható kupont kap, akkor a kuponkódot a kosár oldalon lehet érvényesíteni, a kosár mellett jobbra. A kuponkód beírása után a 'KUPON BEVÁLTÁSA' gombra kattintva a fizetendő végösszeg módosul a kupon összegével vagy kedvezmény mértékével. A kupon beírásakor fontos a kis- és nagybetű, valamint a kötőjel megadása úgy, ahogy a kuponkódban is szerepel. A kuponkódot célszerű másolással beilleszteni a megadott mezőbe, ekkor figyeljen, hogy se a kuponkód elé, se a kuponkód mögé ne másoljon szóközt.
Néhány kuponból egyszerre több is beváltható (ez mindig szerepel a kapott kupon leírásában), ilyenkor pl. a megrendelés végösszegétől függően fogad el több kupont a rendszer.

Amennyiben először vásárol a lira.hu-n, egyszerűen a "Regisztráció" gombra kell kattintania. Ha már regisztrált vásárlónk az e-mai címe és jelszava megadásával azonosíthatja magát.

1. Tegye kosárba a kívánt termék(ek)et.
2. Amikor befejezte a válogatást, a kosár oldalon kattintson a "Tovább a fizetéshez" gombra.
3. A fizetési oldalon állítsa be az átvétel módját, adja meg szállítási és számlázási címét. Kérjük ellenőrizze adatait!
4. A fizetés oldal alján megjegyzést fűzhet rendeléséhez.
5. A "Megrendelés" gombra kattintva fejezheti be a vásárlást. Az ezt követő oldalon - utánvétes fizetés esetében - megköszönjük megrendelését, ekkor biztos lehet abban, hogy rendszerünk regisztrálta vásárlását. Kártyás fizetés esetében rendszerünk átirányítja Önt a SimplePay biztonságos szerverére, majd a sikeres fizetési tranzakció után zárul le a vásárlás folyamata a fent említett "Köszönöm" oldalon.

Vásárlásáról minden esetben visszaigazoló e-mailt küld Önnek a lira.hu, melyet a rendelését követően automatikusan küldünk ki az Ön által megadott címre a rendelés részletes adataival. (amennyiben e-mailünket nem kapja meg a megrendelést követő 30 percen belül, kérjük ellenőrizze levelező rendszerének spam mappáját vagy hogy e-mail címét helyesen adta-e meg.) Ez a visszaigazoló email üzenet kizárólag a megrendelés a Líra Könyv Zrt-hez történt beérkezését és sikeres rögzítését nyugtázza. A szerződés Ön és a Líra Könyv Zrt. között akkor jön létre, amikor a Líra Könyv Zrt. a szállítással kapcsolatban vagy az átvétellel kapcsolatban külön üzenetben értesíti. Ön és az Áruház között jelen ÁSZF alapján létrejött szerződés, magyar nyelven létrejött, írásba foglalt szerződésnek minősül, amelyet az Áruház iktatja, és annak létrejöttét követő 5 évig őrzi.

A Líra Könyv Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a webáruházban a mindenkori helyes adatok kerüljenek feltüntetésre. Amennyiben ennek ellenére téves adat, hibás ár kerül feltüntetésre, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Líra Könyv Zrt. nem köteles a terméket a tévesen feltüntetett áron szállítani. A Líra Könyv Zrt. nem felelős a webáruházban közzétett árazási vagy egyéb hibákért és az ezekből esetlegesen eredő bármilyen kárért és fenntartja a jogot a félreértésen alapuló megrendelések törlésére, azok teljesítésének megtagadására. A megrendelés elküldése előtt mindvégig lehetőség van az esetleges adatbeviteli hibák azonosítására és kijavítására. A pontatlan adatbevitel alapján történő teljesítésért felelősséget nem vállalunk. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a rosszul megadott e-mail cím vagy a postafiókhoz tartozó tárhely telítettsége a visszaigazolás kézbesítésének hiányát eredményezheti és meggátolhatja a szerződés létrejöttét.


Webshop ár

Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett narancssárga színű ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az áthúzott (szürke színű) bolti ár lesz érvényes.


Kupon beváltásával kapcsolatos segítség

A kuponkódot a kosár oldalon lehet érvényesíteni, a kosár mellett jobbra. A kuponkód beírása után a 'KUPON BEVÁLTÁSA' gombra kattintva a fizetendő végösszeg módosul a kupon összegével vagy kedvezmény mértékével.
A kupon beírásakor fontos a kis- és nagybetű, valamint a kötőjel megadása úgy, ahogy a kuponkódban is szerepel. A kuponkódot célszerű másolással beilleszteni a megadott mezőbe, ekkor figyeljen, hogy se a kuponkód elé, se a kuponkód mögé ne másoljon szóközt.
Néhány kuponból egyszerre több is beváltható (ez mindig szerepel a kapott kupon leírásában), ilyenkor pl. a megrendelés végösszegétől függően fogad el több kupont a rendszer.

További információkat talál a kupon beváltással kapcsolatban ide kattintva.


Bankkártyás fizetés

A fizetés bármely bank által kibocsátott VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro és JCB kártya használatával lehetséges.
Felhívjuk figyelmét, hogy egyes bankok korlátozhatják a bankkártyákkal végrehajtható tranzakciók körét.

Bankkártyás fizetést választva a rendelés utolsó lépéseként a bank oldalára jut, ahol az alábbi mezőket kell kitöltenie:

bankkártyaszám a kártya előlapján található
név a kártyán szereplő név
lejárati dátum (év és hónap) a kártya előlapján található
ellenőrző szám utolsó 3 jegye a kártya hátoldalán található


Személyes átvételi lehetőségek

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A LÍRA BOLTHÁLÓZATÁBAN

Amennyiben rendelését munkanapokon 13 óráig leadja, akkor a feldolgozást már aznap megkezdjük. Megrendelését nyomon követheti a lira.hu oldalon bejelentkezést követően a "Korábbi rendelések" menüpont alatt, valamint e-mailben tájékoztatást küldünk, ha megrendelését feldolgoztuk. Felhívjuk figyelmét, hogy személyes átvétel esetén a szállítási idő 2-6 munkanap is lehet.

Személyes átvétel esetén nem számítunk fel kiszállítási költséget.
Az átvétel helyszínéül kiválasztott üzletet a megrendelés során lehet megjelölni.
Az átvétel időpontjáról kollégáink minden esetben értesítik az Ön által megadott elérhetőségeken.

Megrendelése 7 napig vehető át a boltban. Amennyiben nem tudja ezalatt átvenni, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak ide kattintva.

További információkat talál a Líra bolthálózatában történő személyes átvételről ide kattintva

A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL MENETE

1. A megrendelést követően automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk az Ön által megadott e-mail címre arról, hogy megrendelése beérkezett hozzánk. (Amennyiben e-mailünket nem kapja meg a megrendelést követő 30 percen belül, kérjük ellenőrizze levelező rendszerének spam mappáját.)
2. Megrendelését feldolgozzuk.
3. Ezt követően ügyfélszolgálatunk minden esetben egyedi értesítést küld e-mailben és SMS-ben arra vonatkozóan, hogy mely időponttól veheti át megrendelését. Az egyedi értesítés nem egyezik meg az automatikus visszaigazoló e-maillel.
4. A megrendelés ellenértékét bankkártyával, készpénzzel, utalvánnyal és Líra ajándékkártyával is kiegyenlítheti könyvesboltjaink pénztárainál. Több megrendelés esetén az ellenérték kifizetése rendelésenként történik, nem vonhatóak össze.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint jegyezzék fel a rendelés 7 jegyű azonosító számát.


SZEMÉLYES ÁTVÉTEL PICK PACK CSOMAGÁTVÉTELI PONTOKON

Amennyiben rendelését munkanapokon 13 óráig leadja, akkor a feldolgozást már aznap megkezdjük. Megrendelését nyomon követheti a lira.hu oldalon bejelentkezést követően a "Korábbi rendelések" menüpont alatt, valamint e-mailben tájékoztatást küldünk, ha megrendelését feldolgoztuk.

Az ország 240 településen megtalálható több, mint 800 Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A helyszínen készpénzes és bankkártyás fizetési mód elérhető, de ezek pontonként eltérőek lehetnek. Utalvánnyal a Pick Pack Pontokon nincs lehetőség fizetni.


Díjszabás:

5.000 Ft alatti rendelési összeg esetén: 899 Ft

5.000 Ft és 10.000 Ft közötti rendelési összeg esetén: 599 Ft

10.000 Ft feletti rendelési összeg esetén ingyenes


Amennyiben előrendelhető terméket tartalmaz rendelése, és több csomagban kéri a szállítását, úgy minden egyes csomagra szállítási költség kerül felszámításra. Abban az esetben, ha a rendelés értéke meghaladja a 10.000 Ft-ot, akkor az első csomag kiszállítása ingyenes, minden további csomagra értéktől függően felszámításra kerül a kiszállítási díj.


Megrendelése 6 napig vehető át a kiválasztott ponton. Amennyiben nem tudja ezalatt átvenni, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak ide kattintva.

Csomagról információ kérése:
Tel: 06-1-881-2616
Nyitva tartás: H-P 07:00-20:00
E-mail: pickpackpont@sprinter.hu | Web: www.pickpackpont.hu

Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is kérnek az átvételi pontokon.

További információkat talál a Pick Pack átvétellel kapcsolatban ide kattintva


SZEMÉLYES ÁTVÉTEL POSTAPONT CSOMAGÁTVÉTELI PONTOKON

Amennyiben rendelését munkanapokon 13 óráig leadja, akkor a feldolgozást már aznap megkezdjük. Megrendelését nyomon követheti a lira.hu oldalon bejelentkezést követően a "Korábbi rendelések" menüpont alatt, valamint e-mailben tájékoztatást küldünk, ha megrendelését feldolgoztuk.
A helyszínen készpénzes és bankkártyás fizetési mód elérhető, de ezek pontonként eltérőek lehetnek. Utalvánnyal nincs lehetőség fizetni.


Díjszabás:

5.000 Ft alatti rendelési összeg esetén: 869 Ft

5.000 Ft és 10.000 Ft közötti rendelési összeg esetén: 579 Ft

10.000 Ft feletti rendelési összeg esetén ingyenes

Amennyiben előrendelhető terméket tartalmaz rendelése, és több csomagban kéri a szállítását, úgy minden egyes csomagra szállítási költség kerül felszámításra. Abban az esetben, ha a rendelés értéke meghaladja a 10.000 Ft-ot, akkor az első csomag kiszállítása ingyenes, minden további csomagra értéktől függően felszámításra kerül a kiszállítási díj.

Csomagautomatákban az őrzési idő 2 munkanap, PostaPontokon 5 munkanap – ez időn belül bármikor érte mehet. Amennyiben nem tudja ezalatt átvenni, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak ide kattintva.

Országszerte 3100 átvételi ponton biztosítjuk a kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes.
Több mint 2600 postai PostaPont, 210 Coop PostaPont, 195 MOL PostaPont, 51 Csomagautomata, 3 Media Markt és 1 Trendmaker áll kiterjedt csomaghálózatunk szolgálatában.

További információkat talál a PostaPont átvétellel és az MPL házhozszálítással kapcsolatban ide kattintva.


SZEMÉLYES ÁTVÉTEL FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁKBAN

Amennyiben rendelését munkanapokon 13 óráig leadja, akkor a feldolgozást már aznap megkezdjük. Megrendelését nyomon követheti a lira.hu oldalon bejelentkezést követően a "Korábbi rendelések" menüpont alatt, valamint e-mailben tájékoztatást küldünk, ha megrendelését feldolgoztuk. A helyszínen csak bankkártyás fizetési mód elérhető. Utalvánnyal nincs lehetőség fizetni.


Díjszabás:

5.000 Ft alatti rendelési összeg esetén: 899 Ft

5.000 Ft és 10.000 Ft közötti rendelési összeg esetén: 599 Ft

10.000 Ft feletti rendelési összeg esetén ingyenes


Amennyiben előrendelhető terméket tartalmaz rendelése, és több csomagban kéri a szállítását, úgy minden egyes csomagra szállítási költség kerül felszámításra. Abban az esetben, ha a rendelés értéke meghaladja a 10.000 Ft-ot, akkor az első csomag kiszállítása ingyenes, minden további csomagra értéktől függően felszámításra kerül a kiszállítási díj.

A csomagautomaták bevásárlóközpontokban vannak elhelyezve, a megrendelt termékek a bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átvehetőek.

Amint csomagja megérkezik az automatába, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átvehető a csomag.
Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tud fizetni.

Csomagja nyomon követhető a https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/ oldalon a csomagszám megadásával.

Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata található, az automaták listáját megtalálja a https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/ oldalon.

További információkat talál a Foxpost csomag átvétellel kapcsolatban ide kattintva.


Belföldi szállítás

SPRINTER FUTÁRSZOLGÁLAT

Belföldre a Sprinter futárszolgálattal szállítjuk ki a megrendelt termékeket.
Amennyiben rendelését munkanapokon 13 óráig leadja, akkor a feldolgozást már aznap megkezdjük. Megrendelését nyomon követheti a lira.hu oldalon bejelentkezést követően a "Korábbi rendelések" menüpont alatt, valamint e-mailben tájékoztatást küldünk, ha megrendelését feldolgoztuk.

Utánvétes fizetési módot választva a futárszolgálatnál készpénzzel vagy bankkártyával tud fizetni a csomag átvételekor. Előre fizetést is választhat, ekkor a rendelés leadásakor bankkártyával vagy PayPallal előre kifizetheti rendelését.

Szállítási díjak

5.000 Ft alatti rendelési összeg esetén: 999 Ft

5.000 Ft és 10.000 Ft közötti rendelési összeg esetén: 699 Ft

10.000 Ft feletti rendelési összeg esetén a kiszállítás ingyenes


Amennyiben előrendelhető terméket tartalmaz rendelése, és több csomagban kéri a szállítását, úgy minden egyes csomagra szállítási költség kerül felszámításra. Abban az esetben, ha a rendelés értéke meghaladja a 10.000 Ft-ot, akkor az első csomag kiszállítása ingyenes, minden további csomagra értéktől függően felszámításra kerül a kiszállítási díj.

Csomagról információ kérése:
Tel: 06-1-881-2615
Nyitva tartás: Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek: 08:00 – 17:30
Hétfő: 07:30 – 19:30
E-mail: info@sprinter.hu | Web: www.sprinter.hu


MPL

Belföldre az MPL futárszolgálattal szállítjuk ki a megrendelt termékeket.
Amennyiben rendelését munkanapokon 13 óráig leadja, akkor a feldolgozást már aznap megkezdjük. Megrendelését nyomon követheti a lira.hu oldalon bejelentkezést követően a "Korábbi rendelések" menüpont alatt, valamint e-mailben tájékoztatást küldünk, ha megrendelését feldolgoztuk.
A futárszolgálat készpénzt és bankkártyát fogad el.


Szállítási díjak

5.000 Ft alatti rendelési összeg esetén: 969 Ft

5.000 Ft és 10.000 Ft közötti rendelési összeg esetén: 679 Ft

10.000 Ft feletti rendelési összeg esetén a kiszállítás ingyenes

Amennyiben előrendelhető terméket tartalmaz rendelése, és több csomagban kéri a szállítását, úgy minden egyes csomagra szállítási költség kerül felszámításra. Abban az esetben, ha a rendelés értéke meghaladja a 10.000 Ft-ot, akkor az első csomag kiszállítása ingyenes, minden további csomagra értéktől függően felszámításra kerül a kiszállítási díj.

Csomagról információ kérése:
https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal

További információkat talál az MPL házhozszálítással és a PostaPont átvétellel kapcsolatban ide kattintva.


eKönyv rendelés

Oldalunkon az eKönyveket a papír könyvektől azzal különböztetjük meg, hogy a bal felső sarkán egy kis zöld színű szalagot helyeztünk el, és a könyv címe mögött szögletes zárójelben szerepel, hogy [eKönyv], valamint a kosárba gomb zöld színű.

Amennyiben kosara eKönyvet is tartalmaz, akkor csak bankkártyás vagy PayPal fizetési módok közül választhat, függetlenül attól, hogy a kosara az eKönyvön kívül tartalmaz-e más terméket.

A megrendeléséről kap egy visszaigazoló emailt, amely a tartalmazza a következő mondatot: Megrendelt eKönyvet a következőképpen tudja letölteni: lépjen be a lira.hu webáruházba az e-mail címével és jelszavával, kattintson a korábbi rendelésekre, a rendelések között kattintson a visszaigazoló emailben szereplő rendelés azonosítóra, majd a rendelésen belül válassza ki az egyik eKönyv letöltési linket.

Ekönyvekre nem vonatkozik az elállási jog!
Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a 45/2014 (II.26) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 29. § (1) bekezdésének m) pontja értelmében eKönyvekre (nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom) nem vonatkozik az elállási jog. Ön az E-könyv megrendelés leadásával, kifejezett, előzetes beleegyezését adja ahhoz, hogy a megrendelés leadását követően teljesítést haladéktalanul megkezdjük és tudomásul veszi, hogy teljesítés megkezdését követően Ön elveszíti a Korm. rend. 20 §-a szerinti elállási jogát.
Kérjük, vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy olvasójához megfelelő formátumot választott-e!

A vevő elektronikus könyv vásárlása esetén hozzájárul, hogy neve, illetve a vásárlás tranzakció száma belekerüljön az általa vásárolt e-könyvekbe a könyv második oldalán láthatóan, illetve kódolt formában is.


eHangoskönyv rendelés

Oldalunkon az eHangoskönyveket azzal különböztetjük meg egyéb termékeinktől, hogy a termék bal felső sarkán egy kis bordó színű szalagot helyeztünk el, és a termék címe mögött szögletes zárójelben szerepel, hogy [eHangoskönyv], valamint a kosárba gomb bordó színű.

Az eHangoskönyvek meghallgatása az interneten keresztül történik, nem adathordozón vagy letölthető hangfile formájában jut el a vásárlóhoz.

Amennyiben kosara eHangoskönyvet is tartalmaz, akkor csak bankkártyás vagy PayPal fizetési módok közül választhat, függetlenül attól, hogy a kosara az eHangoskönyvön kívül tartalmaz-e más terméket.

A megrendelt eHangoskönyv a megrendelés befejezése után néhány perccel hozzáférhetővé válik. Meghallgathatja a korábbi rendelések menüpontban a Megvásárolt digitális termékek között, vagy az adott termék oldalán a Meghallgatom gombra kattintva a beépített lejátszó segítségével. Amennyiben nincs bejelentkezve, kérjük, jelentkezzen be a lira.hu oldalra felhasználónevével és jelszavával.

eHangoskönyvekre nem vonatkozik az elállási jog!
Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a 45/2014 (II.26) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 29. § (1) bekezdésének m) pontja értelmében eHangoskönyvekre (nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom) nem vonatkozik az elállási jog.
Az eHangoskönyv lejátszásának vásárlástól számított 14 napon belül történő megkezdése esetén elveszíti a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ában foglalt felmondási jogát.


Elektronikus számlázás

A lira.hu a Számlaközpont Zrt. elektronikus számlázási szolgáltatását használja. Számláit papír alapú számla helyett elektronikus formában kapja, melyet megrendelése átvétele után letölthet az e-mailben küldött hivatkozásról.
Amennyiben először állítunk ki Önnek elektronikus számlát, rendszerünk automatikusan regisztrálja Önt a szamlakozpont.hu felületén, amelyre belépve nyomon követheti az elkészült elektronikus számlákat. A belépéshez szükséges adatokat e-mailben küldjük meg Önnek a lira.hu webáruházban regisztrált e-mail címére.

Az elektronikus számláról további információt talál ide kattintva >

Felhívjuk figyelmét, amennyiben a számlázási adatoknál a Cégnév mező kitöltésre kerül, akkor a számlán csak az jelenik meg.


Törzsvásárlói rendszer

A lira.hu online webáruházban a maximum 20% alapkedvezményen felül az elmúlt 365 napban (egy év) a lira.hu-n megrendelt és átvett megrendelés értékétől függően további 7% kedvezményben részesülhet, így akár 27% kedvezménnyel vásárolhatja meg kedvenc könyveit. Ehhez nem kell mást tennie, mint törzsvásárlói kártyát igényelnie, vagy megadnia már meglévő Líra törzsvásárlói kártyájának számát. Amennyiben rendszerünk nem fogadja el, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat ide kattintva.

A törzsvásárlói rendszerről bővebben itt olvashat.A Líra Könyv által elfogadott utalványok és kártyák

Könyvesboltjainkban elfogadott utalványok és kártyák

EDENRED

TOP PRÉMIUM,
TICKET SPORT+CULTURE (Csak sport vagy kulturális rendezvényekre fogadjuk el, kizárólag belépőjegy, bérlet vásárlására.)
TICKET SERVICE / MÁSNÉVEN BEISKOLÁZÁSI /

EDENRED PLASZTIK KÁRTYA

Edenred Társ kártya
Edenred Szülő kártya
Edenred Komfort kártya
Edenred Ajándék- és Bevásárló kártya
Edenred Ajándék Ezüst kártya
Edenred Ajándék Arany kártya
Edenred Beiskolázási kártya
Edenred Kultúra és Sport kártya (Csak sport vagy kulturális rendezvényekre fogadjuk el, kizárólag belépőjegy, bérlet vásárlására.)

MULTI-PAY CAFETÉRIA

ISKOLAKEZDÉSI
AJÁNDÉK
SPORT-KULTÚRA (Csak sport vagy kulturális rendezvényekre fogadjuk el, kizárólag belépőjegy, bérlet vásárlására.)
ÚJSÁG-KÖNYV
CSEKÉLY ÉRTÉKŰ AJÁNDÉK

MAGYAR UTALVÁNY ZRT.

Nemzeti Utalvány


Kártya Részletek Érvényesség
MAKASZ kártya kedvezmény 7% kedvezmény jár a MAKASZ kártyával rendelkező vásárlóknak minden könyvre, kivétel akciós könyvek és tankönyvek. folyamatos kedvezmény
Pázmány kártya 7% kedvezmény folyamatos kedvezmény
HVG Klubkártya 7% kedvezmény. folyamatos kedvezmény
EON jutalomkártya 7% kedvezmény. folyamatos kedvezmény
Budapesti Operettszínház törzskártya felmutatása esetén automatikusan Líra törzsvásárlói kártyát kap folyamatos kedvezmény
Magyar Telekom Kapcsolat kártya A kártya felmutatója megkapja a törzsvásárlói 10% kedvezményt. folyamatos kedvezmény
Magyar Kedvezményhálózat kártyája A kártya felmutatója megkapja a törzsvásárlói 7% kedvezményt. folyamatos kedvezmény
VízPlusz kártya kedvezmény 7% kedvezmény jár a VízPlusz kártyával rendelkező vásárlóknak minden könyvre, kivétel akciós könyvek és tankönyvek. folyamatos kedvezmény
Danubius Hotels dolgozói kedvezmény 7% kedvezmény jár a Danubius Hotels dolgozói kártyával rendelkező vásárlóknak minden könyvre, kivétel akciós könyvek és tankönyvek. folyamatos kedvezmény
Magyar Honvédség Szolgálati igazolvány felmutatásával 7% kedvezmény érvényes minden könyvre (kivéve akciós könyvek és tankönyvek), zenei CD-re, DVD filmre, kottára, hangoskönyvre. A kedvezmény a teljes árból kerül levonásra. folyamatos kedvezmény


Ajándékkártya
Cardnet Zrt.Líra ajándékkártya (arany- és kék szegélyű)
Cardnet Zrt.Líra ajándékkártya (Kultúra és szórakozás, Karácsony, Születésnap)


Az ajándékkártyáról bővebb információt olvashat ide kattintva.A fenti utalványokat a lira.hu webáruházban rendelt termékekre csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha az átvétel helyszínéül Líra könyvesboltot választ.
Pick Pack Pont-ban, Postaponton, Foxpost automatában történő átvételkor, valamint MPL és Sprinter futárszolgálattal történő kiszállítás esetén és amennyiben rendelését előre bankkártyával vagy paypallal kifizette a webáruházban, akkor nem tudja felhasználni őket.
Líra könyvesboltban történő személyes utánvétes átvételkor fizethet bármely fenti utalvánnyal.

Az utalványok elfogadása boltonként eltérő lehet, így vásárlás előtt tájékozódjon az Ön által kiválasztott boltban!
Bolti és internetes vásárlás utalványokkal történő együttes fizetése nem lehetséges!

Utalvánnyal történő fizetés esetén egyéb kedvezmény nem vehető igénybe, és annak teljes értékét le kell vásárolni, készpénzre nem váltható és készpénzt nem áll módunkban visszaadni.
Online megrendelés esetén több kedvezmény nem összevonható, a rendelés átvételekor a webáruházban számított árakkal tudja azt átvenni.


Külföldi megrendelőinknek / To our foreign customers

Világszerte lelassult a postai küldeményforgalom a koronavírus-járvány miatt. Több országban korlátozásokat vezettek be a légi és közúti közlekedésében, amely miatt a postai küldemények eljuttatása is akadályozottá vált. Arról, hogy melyik országokba vállalja a Posta a kiszállítást, ide kattintva olvashat >>

A megrendelések feldolgozás a beérkezést követően megkezdődik. A szállítás külföldre való szállítás esetén 1-4 hét is lehet, posta szolgáltatóktól függően. Amennyiben csomagja iránt érdeklődne, kérjük írjon ügyfélszolgálatunknak, ahol megkapja a feladott csomagja fuvarlevélszámát. Csomagját az alábbi oldalon tudja ellenőrizni.

Hogyan lehet rendelést leadni

Jelentkezzen be, majd tegye a kosárba a könyve(ke)t. A „Tovább a fizetéshez” gombot megnyomva egy adatlapra érkezik.
Az átvételi, fizetési módok fejléc jobb oldalán kattintson rá a "módosít" gombra, ekkor megjelenik a "belföldi szállítás" fül és közvetlenül mellette a "külföldi szállítás" fül.
Kattintson a külföldi szállítás fülre, ahol megjelenik a "Milyen módon szeretné átvenni a könyvet?" kérdés. Itt tudja kiválasztani, hogy Európán belül vagy kívül szeretné megkapni a könyvet. A kiszállítás ára a jobb sarokban van feltüntetve. Miután ezt bejelölte válassza ki, hogy bankkártyával vagy PayPallal szeretne fizetni.
Ellenőrizze még egyszer, hogy az átvételi és fizetési módokat jól adta-e meg, ellenőrizze a számlázási és a szállítási címeket, majd nyomja meg a "megrendelés" gombot, az oldal rögtön a bank vagy a PayPal oldalra ugrik.
How to place an order

Order processing begins upon receipt. Actual delivery of items from 1-4 weeks is possible, depending on postal service providers. Please contact our support team where you will receive the shipping bill number for your posted package.

You can check your package at https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nomkovetes.

To place an order you need to create an account first. You can do this by filling in our registration form.

To open the form click on "regisztráció" (registration) at the top of the page. You will see the following lines:
"Név": please write your name here.
"Cégnév": Only for companies. If you need an invoice for a company, please write the name of it here.
"Adószám": Only for companies. If you need an invoice for a company, please write its tax number here.
In the following section you will be asked for your contact details. Please select your country (Ország) from the list, and fill in the city (Város), the post code (Irányítószám), the street and the house number (Utca és Házszám). Next please write your phone number (Telefonszám) and your e-mail address. You have to add a password (Jelszó) which you need to enter twice.

If your delivery address is the same as your invoice address, please tick the box next to: "A szállítási cím ugyanaz, mint a számlázási cím." If your delivery address (Szállítási cím) is different, please fill in the details in the same way as you did in case of your invoice address above.

In the next part you have to comment how you like to receive our newsletter. Please leave the box ticked next to the option that fits the best for you. "E-mail" (if you would like to receive it in e-mail), "SMS" (if you would like to get informed by Text messages) or "postai kézbesítés" (if you would like to receive our Newsletter by post).

The following section (HVG klubkártya regisztráció) is for HVG club card owners. If you are not a member please skip this section.

Below you will see a picture with a security code. Please type this in the box below. Make sure you use capitals and lower-case letters as required.

To save the registration form click on "Mentés".

If you already have an account, after logging in you can start to add the items you want to your Shopping Cart (Kosárba). Once you've added an item, just keep browsing until the cart will contain all the items you want to order. By clicking the "Tovább a fizetéshez" (Pay) button you will be taken to the order form page.

In case you are ordering from abroad, you should choose "Külföldi szállítás" (Abroad delivery). First choose of the following shipping methods: normal postal delivery inside Europe (Postai szállítás Európán belül) or normal postal delivery outside Europe (Postai szállítás Európán kívül). In the top right corner of the window you will find the shipping charge (költség) for your order.

Next, you can choose the method of payment: paying by Credit Card or via PayPal.

Below you can check your personal details, shipping address and invoicing address you provided and make any necessary adjustments. After submitting your order you will be led to the bank or PayPal site.

For further information write to us to the levelek@lira.hu e-mail address.


Telekom Kapcsolat Program

A Telekom Kapcsolat Program a Telekom hűségprogramja.

Figyelmébe ajánljuk, hogy személyes vásárláskor Kapcsolat kártyája felmutatásával a Líra bolthálózatában 10%-os kedvezményben részesül (kivéve tankönyvek és akciós könyvek).

A kártya által adott kedvezmény online vásárlás esetén nem felhasználható, a két kedvezmény nem összevonható.

A Telekom Kapcsolat Programról bővebben itt olvashat.Garancia / Elállás

A megrendelt könyvekre és egyéb árucikkekre a lira.hu minőségi garanciát vállal. Tehát ha a megrendelt könyv nyomdai hibás, illetve a kiszállítás során megsérül, akkor vállaljuk annak díjmentes cseréjét.

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől. Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Ön az elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja. Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:

1105 Budapest, Kelemen utca 13.
Telefon: 411-2440
e-mail: levelek@lira.hu

Elállási/felmondási nyilatkozatmintát itt érheti el.
Kérjük, hogy az elállási nyilatkozatmintával együtt a vásárlást igazoló számlát/nyugtát is mellékelje a nem kívánt termék leadásakor.

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/ felmondási nyilatkozatát. Ön nem gyakorolhatja fentiek szerint elállási/felmondási jogát, a lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a vevő a csomagolást felbontotta. Hanghordozók (CD/MC) és filmek esetében (DVD/VHS) Ön csak akkor jogosult elállási/felmondási jogát gyakorolni, ha azok bizonyítottan gyártási hibából eredően nem használhatók rendeltetésszerűen.

Ha Ön eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Ekönyvekre és eHangoskönyvekre nem vonatkozik az elállási jog!
Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a 45/2014 (II.26) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 29. § (1) bekezdésének m) pontja értelmében eKönyvekre és eHangoskönyvekre (nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom) nem vonatkozik az elállási jog. Ön az E-könyv megrendelés leadásával, kifejezett, előzetes beleegyezését adja ahhoz, hogy a megrendelés leadását követően teljesítést haladéktalanul megkezdjük és tudomásul veszi, hogy teljesítés megkezdését követően Ön elveszíti a Korm. rend. 20 §-a szerinti elállási jogát.
Kérjük, vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy olvasójához megfelelő formátumot választott-e!
Az eHangoskönyv lejátszásának vásárlástól számított 14 napon belül történő megkezdése esetén elveszíti a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ában foglalt felmondási jogát.


Könyv használati és kezelési útmutató
Termék megnevezése: könyv
Forgalmazó: Líra Könyv Zrt., Líra Kiskereskedelmi Kft., Rózsavölgyi és Társa Kiadói Kft.
Minőségi osztály: I. osztály
Termék tulajdonságai: cérnafűzés/ragasztókötés
Kezelési útmutató: A könyv egyes lapjai élesek lehetnek, amelyek kisebb sérülést okozhatnak.

Jelen Útmutató elektronikus formában az alábbi linken érhető el: www.lira.hu/hasznalati

Az áruház adatai

Az áruház üzemeltetője, a termékek eladója:
Líra Könyv Zrt. - lira.hu Internetes Könyváruház
1086 Budapest, Dankó u. 4–8.
Telefonszám: 411-2440

Cégjegyzékszám: 01-10-042263
Adószám: 10853665-2-42
Statisztikai szám: 10853665529711400

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (Belkereskedelmi és Idegenforgalmi Főosztály) határozata alapján (Ikt. szám: BIF-003157900/2004/C) a lira.hu Internetes Könyváruházat üzemeltető Líra Könyv Zrt. a C / 002 694 nyilvántartási számon csomagküldő kereskedelmi tevékenységet folytathat.

A szolgáltató (Líra Könyv Zrt. - lira.hu Internetes Könyváruház) a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései szerint köteles eljárni. Arra az esetre, ha a szerződés teljesítéséhez a szolgáltató harmadik személyt vesz igénybe, a vásárló (felhasználó) felhatalmazza a szolgáltatót, hogy ezen harmadik személy részére, a harmadik személy által ellátandó feladat elvégzéshez szükséges adatokat kiadja. A vásárló hozzájárulását adja ahhoz, hogy a szolgáltató hirdetési célból közvetlen levél, illetve egyéb úton értesítse a vásárlót a szolgáltató, illetve harmadik személy termékeiről, szolgáltatásairól. A vásárló felhatalmazza a szolgáltatót, hogy a reá vonatkozó adatokat a szolgáltató érdekkörébe tartozó egyéb cégek részére kiszolgáltassa.


Adatvédelem

A szolgáltató (Líra Könyv Zrt. - lira.hu Internetes Könyváruház) a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései szerint köteles eljárni. Arra az esetre, ha a szerződés teljesítéséhez a szolgáltató harmadik személyt vesz igénybe, a vásárló (felhasználó) felhatalmazza a szolgáltatót, hogy ezen harmadik személy részére, a harmadik személy által ellátandó feladat elvégzéséhez szükséges adatokat kiadja. A vásárló hozzájárulását adja ahhoz, hogy a szolgáltató hirdetési célból közvetlen levél, illetve egyéb úton értesítse a vásárlót a szolgáltató, illetve harmadik személy termékeiről, szolgáltatásairól. A vásárló felhatalmazza a szolgáltatót, hogy a reá vonatkozó adatokat a szolgáltató érdekkörébe tartozó egyéb cégek részére kiszolgáltassa.

Milyen információkat gyűjtünk össze a lira.hu Internetes Áruházban és hogyan használjuk azokat?

1. Amikor meglátogatja a www.lira.hu-t, akkor mi olyan általános információkat gyűjtünk, amelyek nem azonosítják Önt személyesen. Ezek például olyan információk, hogy melyik oldalak kerültek meglátogatásra vagy milyen termékeket vásároltak meg a látogatók. Ezeket az információkat elemezzük, annak érdekében, hogy a honlapot a lehető legtökéletesebbre fejlesszük a látogatóink igényei és vásárlói szokásai alapján.

2. A honlapunkon cookie-kat, magyar nevén sütiket használunk az Ön kényelmes kiszolgálása érdekében. Ezzel érjük el, hogy a honlap emlékszik az Ön bejelentkezésére, amíg Ön a lira.hu oldalain jár. A visszaélések elkerülése végett minden olyan helyen, ahol ez szükséges, jelszavas megerősítést kérünk, elkerülve ezáltal, hogy számítógépén más vásárolhasson az Ön nevében. Az áruház megfelelő működése érdekében böngészőjében engedélyeznie kell a cookie-k használatát!

3. A regisztrációnál, ahhoz, hogy a számlát ki tudjuk állítani Önnek, és hogy a csomagot a megfelelő címre el tudjuk juttatni, Önnek az alábbi információkat kell megadnia:

ˇ Vezeték és keresztnév
ˇ Cégnév (opcionális)
ˇ Szállítási cím
ˇ Számlázási cím (amennyiben eltér a szállítási címtől)
ˇ E-mail cím
ˇ Telefonszám

Ezeket az információkat mi tároljuk, így a legközelebbi bejelentkezéskor ezeket már nem kell megadnia. Ezeket az adatokat az alábbiakra használjuk:

a. Teljesítjük a megrendelését.
b. A rendeléssel kapcsolatos információkkal ellátjuk Önt e-mail-ben, ha ez nem sikerül, akkor telefonon.
c. E-mail-ben tájékoztatjuk aktuális ajánlatainkról, amíg ezen szolgáltatásunk törlését nem kéri.

Amennyiben az adatvédelemmel kapcsolatban bármilyen további kérdése van, vagy ha a megadott adatain szeretne változtatni, akkor kérjük, hogy keresse fel ügyfélszolgálatunkat a levelek@lira.hu e-mail címen vagy a 411-2440-es telefonszámon.

A Líra Könyv Zrt. adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát elolvashatja itt.Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet