Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

Andrew Zimmern

A bizarr valóság #

Kiadó: Jaffa Kiadó
Oldalszám: 320 oldal
Megjelenés: 2015. október 06.
Méret: 200 mm x 140 mm x 200 mm
Kötés: Kartonált
ISBN: 9786155492785

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

2677 Ft     3150 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2457 Ft
Szállítás: 3-7 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Kivaghy Krisztián

Kivaghy Krisztián - Hatalom és fikció #
1674 Ft
1970 Ft
15%
megtakarítás

David B. Agus

David B. Agus - A hosszú élet receptje #
1592 Ft
1990 Ft
20%
megtakarítás

CSOSCH KIADÓ

CSOSCH KIADÓ - ZsebRejtvény Könyv 42. #
718 Ft
845 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

TORRÉS, OLIVIER

TORRÉS, OLIVIER - BORHÁBORÚ
2507 Ft
2950 Ft
15%
megtakarítás

RAJSLI EMESE

RAJSLI EMESE - Szörnyek könyve - görög mitológia #
2116 Ft
2490 Ft
15%
megtakarítás

Pascuale de Bourgoing

Pascuale de Bourgoing - A KUTYA - KIS FELFEDEZŐ ZSEBKÖNYVEK
1266 Ft
1490 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

ANDREW ZIMMERN a világhírű séf és gasztronómiai szakíró, a Bizarr ételek című nagy sikerű televíziós sorozat házigazdája szó szerint körbeette már az egész világot - szinte nincs olyan különleges étel és helyi specialitás, amit ne kóstolt volna meg. Zimmernt azonban nem csupán a megszokottól eltérő ízek, a különleges összetevők, az ínyencségek, a bizarr, sőt olykor gyomorforgató fogások érdeklik: az ételek révén a helyi kultúrába és az ott élők mindennapjaiba is igyekszik belekóstolni. Zimmern állítja: mindenki szeret jókat enni, és az étel tökéletesen alkalmas a kultúrák közti távolságok áthidalására, barátságok kialakítására, családias hangulat létrehozására - akár egyetlen nap leforgása alatt is.

Andrew Zimmern - aki a televíziós műsorából megszokott harsány és közvetlen hangján szól olvasóihoz is - pontosan tudja, hogy egy helyi piac vagy egy metróvégállomás büféje ezerszer többet elmond egy országról, mint a legfontosabb múzeumok. Bárhol is jár a világban, "kulináris antropológusként" mindig valódi és hamisítatlan élményekre vágyik, és a helyiek közé elvegyülve igyekszik a legautentikusabb és leghagyományosabb ételeket kipróbálni, legyen az a marokkói koldusok báránylevese, a szamoaiak tradicionális sült denevére vagy épp egy párizsi szarvasgomba-szaküzlet ínyencségei.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...