Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Társadalomtudomány  >  

Kövesdi Natália

NAGYI ÉS NATI SZAKÁCSKÖNYVE /A MAGYAR MAKROBIOTIKA KÉZIKÖNYVE

Kiadó: TÓTHÁGAS KIADÓ
Oldalszám: 160 oldal
Megjelenés: 2014. február 24.
Méret: 140 mm x 205 mm x 14 mm
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789635904884

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

2294 Ft     2699 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2105 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Dallas Hartvig, Melissa Hartvig

Dallas Hartvig, Melissa Hartvig - Első az étel
3192 Ft
3990 Ft
20%
megtakarítás

HERCEG WINDISCHGRAETZ NATÁLIA

HERCEG WINDISCHGRAETZ NATÁLIA - Ők is hősök voltak
2116 Ft
2490 Ft
15%
megtakarítás

Angela Liddon

Angela Liddon - Ragyogj!
3592 Ft
4490 Ft
20%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Thomas Harris

Thomas Harris - HANNIBAL ÉBREDÉSE
2312 Ft
2890 Ft
20%
megtakarítás

Ken Follett

Ken Follett - A Titánok bukása - Évszázad-trilógia 1.
4071 Ft
4790 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Amit Ön most a kezében tart, nem más, mint hosszú, egészséges, kiegyensúlyozott életének záloga. Mindannyian tudjuk, hogy egy szerkezet élettartama és teljesítőképessége elsősorban attól függ, hogy a számára legmegfelelőbb üzemanyaggal működtetik-e. A legbonyolultabb és legérzékenyebb szerkezetet, saját szervezetünket azonban ritkán juttatjuk a számára legjobb üzemanyaghoz, táplálékhoz. Talán azért, mert azt gondoljuk, hogy ami egészséges, az íztelen, élvezhetetlen, vagy legalábbis drága. Kövesdi Natália könyve, receptjei ennek az ellenkezőjét bizonyítják. A makrobiotika magyar ízléshez és étkezési hagyományokhoz igazított gazdag ízvilágát kínálja a szerző, aki családjával együtt évek óta e táplálkozási rend szerint él, és főzőtanfolyamain hallgatói ezreit győzte meg előnyeiről. Bevezetőjét az elmúlt évek során szerzett tapasztalataival illusztrálja, receptgyűjteményében pedig több mint kétszáz egyszerű, könnyen és gyorsan elkészíthető, olcsó fogást ír le, nemcsak ebédre, hanem reggelire és vacsorára is. Az összes alapanyag - gabonaféle, zöldség, gyümölcs, hüvelyes, olajos mag - könnyen beszerezhető. Noha a szerző megadja, melyek a makrobiotikában az ajánlatos és nem ajánlott ételek, mindenkire rábízza a választás lehetőségét. Rhon Rosenthalt, tanítómesterét idézve azt mondja: aki eddig egy héten hétszer evett húst, s ezentúl egyszer más, egészséges fogást választ, máris sokat tett az egészségéért. E szakácskönyv igazi különlegesség. Először foglalja össze és alkalmazza magyar viszonyokra és étkezési hagyományokra a makrobiotikát, amit a világon milliók alkalmaznak sikerrel. Rég várták ezt a makrobiotika hívei. Eredményesen forgathatják a vegetáriánusok, a diétázók, és mindazok, akik szívesen tesznek családjuk asztalára új, egészséges, olcsó ételeket.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...