Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Tankönyv  >   Egyéb  >   

LUKÁCS I.-ORISKÓ F.-SÁNDOR D.-

2270 ÉTELKÉSZÍTÉSI ISMERETEK + CD ROM

Kiadó: Képzőművészeti Kiadó Kft.
Oldalszám: 480 oldal
Megjelenés: 2008. október 29.
ISBN: 9789633370360

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

8491 Ft     9990 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 7792 Ft
Szállítás: 1-2 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Pető Gyula

Pető Gyula - 21955/MK ÉTELKÉSZÍTÉSI ISMERETEK
7641 Ft
8990 Ft
15%
megtakarítás

Lukács Gyöngyi

Lukács Gyöngyi - Énekes álarc nélkül
3043 Ft
3580 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A kiadvány a magyar konyha hagyományos értékeit megőrizve, de a nemzetközi gyakorlathoz és a szakmai változásokhoz igazodva, megújított formában jelenik meg: a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket és eljárásokat fő ételcsoportok szerint, egy-egy alapétel elkészítésével szemlélteti, majd minden csoporthoz további ételleírásokat ad. A technológiai folyamatok megértését, összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók segítik.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...