Együtt teljes a történet!

Egy különleges meglepetést tartogattunk az év végére. Egy rendkívüli tárgyat, ami egyszerre könyv és napló is. Fogj egy nagyítót, és olvasd el Jane Austen leveleit, inspirálódj, majd írd a sorokra a te gondolataidat is.

A személyes naplóként is használható könyv, most 700 Ft-ért lehet a Tied minden 7000 Ft feletti vásárlásnál.

Könyvkülönlegesség
Ezek a levelek egy Austen-regény töredékének is tekinthetők, a részletező pontossággal megadott leírásokban és a könnyed-szellemes megjegyzésekben a tizenkilencedik század első két évtizedének angol mindennapjai elevenednek meg, amelyeket még nem jár át a viktoriánus mesterkéltség és szemérmesség.
Jane Austen éppoly természetesen ír nővérének disznóólakról, házasságtörésről vagy egy bálon egymást kergető részeg házaspárról, mint a londoni képtárban tett látogatásról, házi koncertekről vagy a legújabb ruhadivatról.

Hogyan juthatsz hozzá?
Nincs más dolgod, mint legalább bruttó 7000 Ft értékben vásárolnod könyvet a Líra Könyvesboltokban vagy a Lira.hu Könyváruházban és máris jogosult leszel, hogy a kosaradba tedd Jane Austen leveleit. Részletes feltételekhez kattints ide. Az ajánlat a készlet erejéig, de legfeljebb 2020. december 31-ig tart.
Nézd végig legnépszerűbb könyveink listáját és vásárold meg kedvenceidet:
https://www.lira.hu/sikerkonyvek