kategória
szerző
cím
sorozat
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
Előrendelhető
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 13.000 Ft felett


A VII. nemzetközi élelmiszertudományi konferencia előadásainak és posztereinek összefoglalói [antikvár]

Albert Csilla, Balázs P. Szabó, Békássyné Molnár Erika, Bellus Zoltán, Bene Sándor, Beszédes Sándor, Blázovics Anna, Bodó Lászlóné, Borbély Mária, Bucher Eszter, Csapó János, Csató Sándor, Dalmadi István, Dávidházy Gábor, Deák István, Deák László, Dr. Kollár Gábor, Eszes Ferenc, Fabulya Zoltán, Farkas József, Fehér László, Fekete Zsófia, Fodor Péter, Galbács Zoltán, Gelencsér Éva, Gerő László, Gulyás László, Gyimes Ernő, Győri Ferenc, Győri Zoltán, H. Horváth Zsuzsa, Halászné Fekete Mária, Hampel György, Hegedűs Attila, Hornyák László, Horváth Dénesné, Horváth Szabina, Keczer Gabriella, Kertész Szabolcs, Kétszeri Dávid, Kis Mária, Komarek Levente, Korány Kornél, Koris András, Kovács László, Lakatos Erika, László Zsuzsanna, Lugasi Andrea, Markovics Erzsébet, Molnár Eszter, Nagy Elemérné, Neményi Miklós, Németh Orsolya, Orlovits Zsolt, Pál Ágnes, Panyor Ágota, Polereczki Zsolt, Polyákné Fehér Katalin, Rajkó Róbert, Salgó László, Sárosi József, Simon Erika, Sipos Péter, Somogyi László, Soós József, Szabó Ferenc, Szabó Gábor, Szabó P. Balázs, Szántainé Kőhegyi Katalin, Székely Edit, Szónoky Ancsin Gabriella, Takács Krisztina, Tanács Lajos, Tóth Árpád, Újhelyi Gabriella, Varga László, Varga Tünde, Vatai Gyula, Véha Antal

Antikvár
 
Részlet a könyvből: "A hagyományos tésztaipari terméket különböző minőségű búzalisztekből állítanak elő, de hüvelyes, kukoricakeményítő valamint pszeudo-cereália alkalmazása új az irodalomban is. Néhány lehetőség van a termék minőségének a javítására: új...
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
3480 Ft
Szállítás: 3-7 munkanap
Személyes ajánlatunk Önnek

EU-csatlakozás és versenyképesség - GKI-tanulmányok II. [antikvár]

Benyó Balázs, Borsi Balázs, Csákvári Tamás, Dr. Petruska Ildikó, Molnár László, Skultéty László, Vanicsek Mária

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
1550 Ft

Magasépítéstan I. [antikvár]

Dr. Széll László

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
3480 Ft

A formatervezés világa 2008/2009 [antikvár]

Robert F. Holzer

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
1640 Ft

Magyar Termék Nagydíj 2000 katalógus [antikvár]

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
840 Ft

Információs és telefonjegyzék [antikvár]

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
1640 Ft

Vegyipari géptan II. [antikvár]

Tupta László

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
2940 Ft

A hazai külfejtéses lignitvagyon leggazdaságosabb erőművi felhasználásának vizsgálati módszere [antikvár]

Dr. Jancsár Sándor, Kreffly Gábor, Ócsai Mihály

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
5980 Ft
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
Részlet a könyvből: "A hagyományos tésztaipari terméket különböző minőségű búzalisztekből állítanak elő, de hüvelyes, kukoricakeményítő valamint pszeudo-cereália alkalmazása új az irodalomban is. Néhány lehetőség van a termék minőségének a javítására: új technológia alkalmazása, emulgeátorok és enzimek alkalmazása. A transzglutamináz enzim, amely fehérje-glutamin y-glutamyl transzferáz enzim (EC.2.3.2.13), katalizálja az acil-csoport reakcióját, így kovalens elágazást hoz létre a fehérjében. Keresztkötést alakít ki egy lizin- és glutamin maradék között egy E-(Y-glutamin)lizin kötést alakít ki a lizin maradék biológiai értékének csökkenése nélkül (Gerrard et al. 2001). Transzglutamináz enzim alkalmazásának nagy a jelentősége a tésztaipari termékek fejlesztése területén * tésztaipari termékek állíthatók elő pszeudo-cereáliákból, hajdinából és borsó lisztből, * Tr. astivum liszből Tr. durum minőségű tészta állítható elő, * jobb főzési minőségű tészta állítható elő a Tr. durum lisztből, * koleszterin mentes minőségi tésztaipari termék állítható elő."
Termékadatok
Cím: A VII. nemzetközi élelmiszertudományi konferencia előadásainak és posztereinek összefoglalói [antikvár]
Szerző: Albert Csilla , Balázs P. Szabó , Békássyné Molnár Erika , Bellus Zoltán , Bene Sándor , Beszédes Sándor , Blázovics Anna , Bodó Lászlóné , Borbély Mária , Bucher Eszter , Csapó János , Csató Sándor , Dalmadi István , Dávidházy Gábor , Deák István , Deák László , Dr. Kollár Gábor , Eszes Ferenc , Fabulya Zoltán , Farkas József , Fehér László , Fekete Zsófia , Fodor Péter , Galbács Zoltán , Gelencsér Éva , Gerő László , Gulyás László , Gyimes Ernő , Győri Ferenc , Győri Zoltán , H. Horváth Zsuzsa , Halászné Fekete Mária , Hampel György , Hegedűs Attila , Hornyák László , Horváth Dénesné , Horváth Szabina , Keczer Gabriella , Kertész Szabolcs , Kétszeri Dávid , Kis Mária , Komarek Levente , Korány Kornél , Koris András , Kovács László , Lakatos Erika , László Zsuzsanna , Lugasi Andrea , Markovics Erzsébet , Molnár Eszter , Nagy Elemérné , Neményi Miklós , Németh Orsolya , Orlovits Zsolt , Pál Ágnes , Panyor Ágota , Polereczki Zsolt , Polyákné Fehér Katalin , Rajkó Róbert , Salgó László , Sárosi József , Simon Erika , Sipos Péter , Somogyi László , Soós József , Szabó Ferenc , Szabó Gábor , Szabó P. Balázs , Szántainé Kőhegyi Katalin , Székely Edit , Szónoky Ancsin Gabriella , Takács Krisztina , Tanács Lajos , Tóth Árpád , Újhelyi Gabriella , Varga László , Varga Tünde , Vatai Gyula Véha Antal
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Megjelenés: 2006. január 01.
Kötés: Ragasztott papírkötés
ISBN: 9634826768
Méret: 170 mm x 250 mm
Balázs P. Szabó művei
Békássyné Molnár Erika művei
Bellus Zoltán művei
Bene Sándor művei
Beszédes Sándor művei
Blázovics Anna művei
Bodó Lászlóné művei
Borbély Mária művei
Bucher Eszter művei
Csapó János művei
Csató Sándor művei
Dalmadi István művei
Dávidházy Gábor művei
Deák István művei
Deák László művei
Dr. Kollár Gábor művei
Eszes Ferenc művei
Fabulya Zoltán művei
Farkas József művei
Fehér László művei
Fekete Zsófia művei
Fodor Péter művei
Galbács Zoltán művei
Gelencsér Éva művei
Gerő László művei
Gulyás László művei
Gyimes Ernő művei
Győri Ferenc művei
H. Horváth Zsuzsa művei
Halászné Fekete Mária művei
Hampel György művei
Hegedűs Attila művei
Hornyák László művei
Horváth Dénesné művei
Horváth Szabina művei
Keczer Gabriella művei
Kertész Szabolcs művei
Kétszeri Dávid művei
Kis Mária művei
Komarek Levente művei
Korány Kornél művei
Koris András művei
Lakatos Erika művei
László Zsuzsanna művei
Lugasi Andrea művei
Markovics Erzsébet művei
Molnár Eszter művei
Nagy Elemérné művei
Neményi Miklós művei
Németh Orsolya művei
Orlovits Zsolt művei
Pál Ágnes művei
Panyor Ágota művei
Polereczki Zsolt művei
Polyákné Fehér Katalin művei
Rajkó Róbert művei
Salgó László művei
Sárosi József művei
Sipos Péter művei
Soós József művei
Szabó Ferenc művei
Szabó P. Balázs művei
Szántainé Kőhegyi Katalin művei
Székely Edit művei
Szónoky Ancsin Gabriella művei
Takács Krisztina művei
Tanács Lajos művei
Tóth Árpád művei
Újhelyi Gabriella művei
Varga László művei
Vatai Gyula művei
Véha Antal művei
Bolti készlet  
Vélemény:
Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet