kategória
szerző
cím
sorozat
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
Előrendelhető
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 13.000 Ft felett

Főoldal   >   Antikvár   >  

Műszaki

 
ELŐSZÓ Az élelmiszerek sajátos összetétele, inhomogenitása, kémiai és fizikai állapotának változatos volta, bonyolulttá teszi az élelmiazerkémikusok munkáját. Az állandó összefüggésben és egymásrahatásban álló rendszerek vizsgálata magyarázza, hogy az...
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
3150 Ft
Szállítás: 3-7 munkanap
Személyes ajánlatunk Önnek

Műszaki ábrázolás [antikvár]

Walz János

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
1550 Ft

Az ipari folyamatok mozgatási elemei [antikvár]

Dr. Ladó László

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
1840 Ft

A hazai külfejtéses lignitvagyon leggazdaságosabb erőművi felhasználásának vizsgálati módszere [antikvár]

Dr. Jancsár Sándor, Kreffly Gábor, Ócsai Mihály

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
5980 Ft

IBM PC felhasználói alapismeretek [antikvár]

Dr. Ferenczy Antal, Szalay Endre

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
1840 Ft

Folyamatvezérlés [antikvár]

Csik Gáspár, Magó Gyula

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
1540 Ft

Kelmefestő és vegytisztító szakmai ismeret [antikvár]

Boldizsár Jánosné, Dr. Sági Béla

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
3580 Ft

Amit a képesített iparosnak tudni kell közigazgatási ismeretek köréből [antikvár]

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
2440 Ft

Épületek gépészeti munkái II. [antikvár]

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
2740 Ft
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
ELŐSZÓ Az élelmiszerek sajátos összetétele, inhomogenitása, kémiai és fizikai állapotának változatos volta, bonyolulttá teszi az élelmiazerkémikusok munkáját. Az állandó összefüggésben és egymásrahatásban álló rendszerek vizsgálata magyarázza, hogy az élelmiszeranalitika fejlődésének üteme lasaubb, megfontoltabb, mint a tiazta kémiai anyagokkal dolgozó, tiszta folyamatokat vizs-gáló kémiai analitika általában. Az elmúlt évtizedek kialakult vizagálati előiratai, egyréazt ma már a klasszikus módszerek közé tartozóvá váltak, másrészt elavultak, de mindenképpen felülvizsgálatra szorulnak. Az üzemekben, ellenőrző intézetekben dolgozó élelmiazeranalitikusok, napi feladatuk mellett, csak nagy fáradsággal éa nehézaéggel tudják követni az ipart érintő világirodalmi közleményeket, melyek figyeléae azonban elengedhetetlen, a munkához szükaéges informá- . ciószerzés biztosításához. Az iparág legjobb analitikus szakembereit kértük fel egy, a problémák tiaztázáaát és a mai állapotnak megfelelő összefoglalást adó tanfolyam anyagának elkészítésére. Azzal á céllal adjuk közre e jegyzetet, hogy segitséget adjon a jövő nehéz feladatainak megoldásában. A szerzők iparáganként készitették el a ma érvényes vizagálati eljárások rövid öaazefoglaláaát, a mintavétel szabályai leirását, &> ezért, de szándékoaan, párhuzamosnak lát-azó anyaggal is lehet találkozni a jegyzetben. Az iparáganként! tárgyalás biztoaitja, hogy az iparágak speciális problémáit is tükrözze az anyag. Meggyőződéaünk, hogy a korazerü élelmiazeranalitikai eljá-•ráaok meghonoaodáaa a gyakorlatban, rajtuk kereaztül az élelmiszereinkről nyert információk bővülése, mindenképp az élelmezés-ipar éa élelmiszereink fejlődését, a kornak megfelelő színvonalon tartását fogja eredményezni. E gondolatok jegyében adjuk kézbe e jegyzetet. Mezőgazdasági Mérnöktovábbképző Intézet MÉM Élelmiszeripari Műszaki Fejlesztési Főosztály Budapest, 1968.december 2.
Termékadatok
Cím: Az élelmiszeriparban alkalmazott minőségvizsgálati módszerek [antikvár]
Szerző: Bártfay József , Fehér János , Molnár Lászlóné , Perédi József Spanyár Pál
Kiadó: Mezőgazdasági Mérnöktovábbképző Intézet-MÉM Élelmiszeripari Műszaki Fejlesztési Főosztály
Kötés: Tűzött kötés
Méret: 170 mm x 220 mm
Bártfay József művei
Fehér János művei
Molnár Lászlóné művei
Perédi József művei
Spanyár Pál művei
Bolti készlet  
Vélemény:
Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet