kategória
szerző
cím
sorozat
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
Előrendelhető
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 13.000 Ft felett

Elek Magyar - The Gourmet's Cook Book [antikvár]

The Gourmet's Cook Book [antikvár]

Elek Magyar, Magyar Elek

Antikvár
 
Foreword to the English Edition There are cookery books in every country in the world that are household names for those interested in the art of cooking. Elek Magyar's Gourmet's Cook Book is one of these, but with a fiindamental difference: Elek Magyar could not cook. He was a journalist who...
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
3980 Ft
Szállítás: 3-7 munkanap
Személyes ajánlatunk Önnek

La Maison Abandonnée [antikvár]

Rosamunde Pilcher

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
2880 Ft

Les pecheurs de coquillages [antikvár]

Rosamunde Pilcher

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
3440 Ft

Chemie für Fachoberschulen [antikvár]

Rudolf Stosch, Ulrich Michels

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
2380 Ft

La Zizanie [antikvár]

Goscinny

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
6480 Ft

The Adventures of Tom Sawyer [antikvár]

Mark Twain

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
2440 Ft

Az Európai Unió és a vasutak [antikvár]

Lovas József, Neuschl Szilárd, Sztrányayné dr. Kohánka Csilla

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
5480 Ft

Német teszt kézikönyv megoldási kulcsokkal közép- és felsőfokon [antikvár]

Lőrincz Zsolt

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
2480 Ft

Programozzunk C nyelven! [antikvár]

Benkő László, Benkő Tiborné, Tóth Bertalan

online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes.
2480 Ft
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
Foreword to the English Edition There are cookery books in every country in the world that are household names for those interested in the art of cooking. Elek Magyar's Gourmet's Cook Book is one of these, but with a fiindamental difference: Elek Magyar could not cook. He was a journalist who lived between the two world wars, and his passion in life was good food. He knew which restaurants to go to for the best of every item on the menu, and he wrote articles for the newspapers of the day on his experiences. Wherever he went he collected recipes. These first appeared in his articles and then later they were collected and published in the first edition of the Gourmet's Cook Book (Az inyesmester szakácskönyve). It is a vast, comprehensive book and covers virtoally every aspect of cooking from soups to sweets and from weekday peasant cooking to festive high table meals. It is a gourmet's book, but for gourmets of humble cooking as well as intricate cuisine: there are recipes for pulses and pastas, and others for truffles in aspic and hazelnut creams. 'fji, There are recipes for every occasion. í It is not, however, a book for an inexperienced cook: i;^' some of the recipes give no exact measurements for the Í' ingredients, leaving it to the cook's discretion and taste, while others assume a knowledge of cooking methods. For those experimenting with Hungarian cookery for the first time it would be advisable to stick to the recipes that C give the exact amounts. It is also essential that those using the English edition should follow either the, metric or the j}: Imperial measurements, as the quantities vary slightly, |, and mixing the two could result in the wrong propor- < tions. i, A few words are needed to explain some of the typical j',' ingredients used throughout Hungarian cooking. Cont- j;; rary to popular foreign belief paprika does not usually j! refer to the fiery, eye-watering type, but to a mild, almost J; sweet variety, which gives Hungarian food its character- > istic taste and colour, and enhances rather than dominates í the flavour. Where hot paprika is required it is usually i ; i::
Termékadatok
Cím: The Gourmet's Cook Book [antikvár]
Szerző: Elek Magyar Magyar Elek
Kiadó: Corvina Kiadó
Kötés: Fűzött kemény papírkötés
ISBN: 9631314944
Méret: 170 mm x 240 mm
Elek Magyar művei
Bolti készlet  
Vélemény:
Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet