kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

Farrimond, dr. Stuart - A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

Farrimond, dr. Stuart

Libri Kiadó , Megjelenés: 2019. szeptember 05.
Könyv
 
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új...

5949 Ft 6999 Ft
15%
Szállítás: 1-2 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 5533 Ft
Személyes ajánlatunk Önnek
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.

o Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
o A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
o Látványos, informatív illusztrációk.

Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Könyv adatok
Cím: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
Szerző: Farrimond, dr. Stuart
Kiadó: Libri Kiadó
Megjelenés: 2019. szeptember 05.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789634335689
Méret: 255 mm x 213 mm x 30 mm
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet