Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

LÉNÁRT GITTA

Élő növényi sajtok, tejek - Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!

Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ
Oldalszám: 196 oldal
Megjelenés: 2017. augusztus 29.
Méret: 140 mm x 17 mm x 195 mm
Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9789632913131

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

2796 Ft     3290 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2566 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Kristy Turner

Kristy Turner - Vegán!
3816 Ft
4490 Ft
15%
megtakarítás

LÉNÁRT GITTA

LÉNÁRT GITTA - Szivárvány szakácskönyv
2116 Ft
2490 Ft
15%
megtakarítás

Bartos Erika

Bartos Erika - Bogyó és Babóca ajándéka-adventi kifestő
1691 Ft
1990 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Berg Judit

Berg Judit - Rumini Datolyaparton
2966 Ft
3490 Ft
15%
megtakarítás

CSUKÁS ISTVÁN

CSUKÁS ISTVÁN - A téli tücsök meséi - KEMÉNY BORÍTÓS
2124 Ft
2499 Ft
15%
megtakarítás

dr. Balogh-Bóna Klára

dr. Balogh-Bóna Klára - Finoman cukor nélkül
509 Ft
599 Ft
15%
megtakarítás

dr. Balogh-Bóna Klára

dr. Balogh-Bóna Klára - Paleo receptek
509 Ft
599 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Olvasson bele a(z) Élő növényi sajtok, tejek - Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek! című könyvbe!

A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevőt viszünk be szervezetünkbe, és miközben vitamin- és ásványianyag-hiánnyal küzdünk, a rengeteg "üres" kalóriának köszönhetően túlsúlyosak vagyunk. Civilizált világunkban még soha nem volt ennyi táplálékallergiás! Akár egészségügyi okból (laktózérzékenység), akár etikai megfontolásból mondunk le az állati tejek és tejtermékek fogyasztásáról, a megvalósítás - ötlet hiányában - gyakran nehézségekbe ütközik. Pedig van megoldás: diófélékből néhány egyszerű alapanyag hozzáadásával nagyon finom növényi tejeket, sajtokat készíthetünk, ráadásul igen egyszerűen.

Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás szakértőjének új "élő" könyve ezúttal a növényi tejek, sajtok és túrófélék készítésének világába vezeti el az olvasót. Szemgyönyörködtető és ínycsiklandó receptjeivel nemcsak azoknak kínál egészséges alternatívát, akik szeretnének áttérni a teljes értékű növényi étrendre, hanem remek ötletekkel szolgál az új és izgalmas ízeket kedvelő kísérletezőknek is.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...