kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

LÉNÁRT GITTA - Élő növényi sajtok, tejek - Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!

Élő növényi sajtok, tejek - Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!

LÉNÁRT GITTA

BIOENERGETIC KIADÓ , Megjelenés: 2017. augusztus 29.
Könyv
 
A teljes értékû növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre...
2303 Ft 3290 Ft
30%
Szállítás: 2-5 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2142 Ft
Személyes ajánlatunk Önnek
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
A teljes értékû növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevõt viszünk be szervezetünkbe, és miközben vitamin- és ásványianyag-hiánnyal küzdünk, a rengeteg "üres" kalóriának köszönhetõen túlsúlyosak vagyunk. Civilizált világunkban még soha nem volt ennyi táplálékallergiás! Akár egészségügyi okból (laktózérzékenység), akár etikai megfontolásból mondunk le az állati tejek és tejtermékek fogyasztásáról, a megvalósítás - ötlet hiányában - gyakran nehézségekbe ütközik. Pedig van megoldás: diófélékbõl néhány egyszerû alapanyag hozzáadásával nagyon finom növényi tejeket, sajtokat készíthetünk, ráadásul igen egyszerûen.

Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás szakértõjének új "élõ" könyve ezúttal a növényi tejek, sajtok és túrófélék készítésének világába vezeti el az olvasót. Szemgyönyörködtetõ és ínycsiklandó receptjeivel nemcsak azoknak kínál egészséges alternatívát, akik szeretnének áttérni a teljes értékû növényi étrendre, hanem remek ötletekkel szolgál az új és izgalmas ízeket kedvelõ kísérletezõknek is.


Könyv adatok
Cím: Élő növényi sajtok, tejek - Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!
Szerző: LÉNÁRT GITTA
Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ
Oldalszám: 196 oldal
Megjelenés: 2017. augusztus 29.
Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9789632913131
Méret: 140 mm x 17 mm x 195 mm
Szerzőről
LÉNÁRT GITTA további művei
Lénárt Gitta (Budapest, 1962. december 23. – ) a nyersevő vegán életmód talán legismertebb hazai képviselője. Több nagy sikerű könyvet írt a témában, és aktív közösségi szervező szerepet játszik.

Lénárt Gitta Budapesten született, egyetemi tanulmányait a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki karán végezte, majd évekig  dolgozott mikroelektronikai tervező mérnökként, később szoftverfejlesztőként és informatikusként. Férjével és 3 gyermekével Budapesten él.

1993 óta vegetáriánus, majd 2007-ben áttért a nyers vegán táplálkozásra, elsősorban egészségügyi okok miatt. Az életmódváltás arra ösztönözte, hogy gyorsan bővülő ismereteit és tapasztalatait megossza másokkal is. 2008-tól vezeti az internetes naplóját, és aktív közéleti szervező szerepet vállal, összejöveteleket szervez. 2010-től évente jelennek meg könyvei, és tanfolyamokat is tart a nyersevő életmód népszerűsítésére. 2011-től rendszeres előadó az évente megrendezésre kerülő Vegetáriánus Fesztiválon, és főszervezője a szintén évente tartott Zöldturmix Fesztiválnak. Ugyanebben az évben két társával elindította a Nyersétel Akadémiát, amely hivatalos keretet nyújt az előadások, tanfolyamok és összejövetelek szervezéséhez.
Olvasson bele a Élő növényi sajtok, tejek - Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek! c. könyvbe! (PDF)
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet