Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

Jord Althuizen

Grill, burger, barbecue - A BBQ világbajnok receptjei

Kiadó: Scolar Kiadó és Szolgáltató Bt.
Oldalszám: 224 oldal
Megjelenés: 2017. augusztus 11.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789632447735

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

7391 Ft     8695 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 6782 Ft
Szállítás: 1-2 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Lincoln Jefferson - Robin Donovan

Lincoln Jefferson - Robin Donovan - Füst és láng
2975 Ft
3500 Ft
15%
megtakarítás

.

. - DIABETIKUS FINOMSÁGOK
2392 Ft
2990 Ft
20%
megtakarítás

MARTIN KINTRUP

MARTIN KINTRUP - BURGEREK NAGYKÖNYVE
3840 Ft
4800 Ft
20%
megtakarítás

Kócsa László, Adorjányi Máriusz

Kócsa László, Adorjányi Máriusz - BBQ Expedíció
5091 Ft
5990 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A barbecue többé már itthon sem egy füstaromával ízesített szósz képét idézi elénk. A barbecue egy speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füst ízt ad az így készült húsoknak és köreteknek. Grill, burger, barbecue című könyvében Jord Althuizen BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú barbecue-zás minden titkába. Rengeteg hasznos tipp tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és minden fortélyról, ami csak a lassú tűz mesterét teszi. Burgerek, szárnyak, grillezett cőte de boeuf, pulled pork szendvics, a versenysláger brisket, nyárson sült malac és az autentikus, hihetetlen összetevőkből álló szószok és kísérő saláták receptjei - függők lettünk, még, még, még!

Szakácskönyvrajongóként, vendéglátóként, és a bbq/grill műfajra specializálódott szakácsként mindig kíváncsian várom a legújabb megjelenéseket. A témához kapcsolódó külföldi szakirodalom nagyon gazdag, de egy kezemen meg tudnám számolni a magyar nyelvű kiadásokat. Ezt a hiányt pótolja ez a szórakoztató és szakmailag is mértékadó, gyönyörűen kivitelezett kötet. Jó szórakozást és jó étvágyat kívánok hozzá!
Serényi Zsolt, BpBARbq

A BBQ tudománya három módon sajátítható el: sütéssel, olvasással vagy tanfolyamon való részvétellel. Ez a könyv mindezt egyesíti: receptjei azonnal alkalmazhatók, rendkívül olvasmányos, egyben olyan gyakorlatias, akár egy BBQ-kurzus. Friss és korszerű kiadvány, amely segítheti a hazai barbecue-rajongókat az alapok megerősítésében és látókörük szélesítésében.
Adorjányi Máriusz, Nyárspolgár BBQ

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...