Négyezer megfőzött és kipróbált receptet, valamint megszámlálhatatlan főzési és háztartásvezetési ötletet és tanácsot kínál olvasóinak és felhasználóinak a Magyarországon és külföldön is jól ismert gasztronómiai szakember konyhai enciklopédiája. Frank Júlia...
Négyezer megfőzött és kipróbált receptet, valamint megszámlálhatatlan főzési és háztartásvezetési ötletet és tanácsot kínál olvasóinak és felhasználóinak a Magyarországon és külföldön is jól ismert gasztronómiai szakember konyhai enciklopédiája. Frank Júlia ötvenötödik könyvében képviselve van a magyar konyha minden árnyalata. Kimeríthetetlen tárháza a hideg és meleg, könnyű és nehéz, egyszerű és bonyolult, hagyományos és modern ételek receptjeinek.
A fő témakörök:
- A háztartás vezetése - Levesek és levesbetétek - Hús- és húsos ételek - Hal- és halas ételek - Szabad tűzön - Tojásételek - Főzelékek, köretek - Zöldséges főételek - Saláták- Zöldségpudingok, zöldséges felfújtak - Palacsinták - Tészták - Szendvicsek és társaik - Sajtkészítmények - Mártások - Mackófalatok, hidegkonyhai készítmények - Desszertek - Nyalánkságok - Feltétek, húspótlók - Házi befőzés - Italok - Kenyerek, lángosok és pizzatészták - Édes és sós sütemények - Rétesek, bélesek - Különféle torták - Reformételek
Termék adatok
Cím: ÓRIÁS SZAKÁCSKÖNYV - KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK - 4000 RECEPT
Amennyiben az Ön által választott könyvesbolt neve mellett
1-5
szerepel, kérjük kattintson a bolt nevére, majd a megjelenő elérhetőségeken érdeklődjön a készletről és foglalja le a könyvet.
Hiába a feleségem konyhában szerzett tapasztalata, az ételek időnként eléggé félresikerülnek.
Sajnos nem zárható ki, hogy még ha nem is annyira szélsőségesen, mint Horváth Ilona, de Frank Júlia asszony is kihagyhatott a kifogástalan eredmény szempontjából lényeges részleteket, lépéseket a receptjei leírásából.