"Márk Szonja vagyok, fanatikus cukrász, az a mázlista, akinek a hobbija lett a munkája. Gondoltam egy merészet, és korábbi, jól menő munkámat hátrahagyva, felnőtt fejjel kitanultam egy számomra teljesen új szakmát, bölcsészdiplomáim mellé szereztem szakmunkás bizonyítványt, és beálltam cukrásznak. Eddig még nem bántam meg. 2009-ben, fejlődésemet dokumentálandó, elindítottam az Édesem blogot, ami azóta túlnőtt a kezdeti célon. Ma az tölt el örömmel, ha utánam csináljátok az itt közölt recepteket, és ti is velem örültök, ha jól sikerül. Igazi megszállott vagyok, mindig tanulni akarok, gyűjtöm a témába vágó nemzetközi..."Márk Szonja vagyok, fanatikus cukrász, az a mázlista, akinek a hobbija lett a munkája. Gondoltam egy merészet, és korábbi, jól menő munkámat hátrahagyva, felnőtt fejjel kitanultam egy számomra teljesen új szakmát, bölcsészdiplomáim mellé szereztem szakmunkás bizonyítványt, és beálltam cukrásznak. Eddig még nem bántam meg. 2009-ben, fejlődésemet dokumentálandó, elindítottam az Édesem blogot, ami azóta túlnőtt a kezdeti célon. Ma az tölt el örömmel, ha utánam csináljátok az itt közölt recepteket, és ti is velem örültök, ha jól sikerül. Igazi megszállott vagyok, mindig tanulni akarok, gyűjtöm a témába vágó nemzetközi magazinokat és könyveket, ha kell, éjjel is nekiállok egy-egy új recept kipróbálásának. A modern, házias süteményeket szeretem, amikből árad az otthon melege. A receptek kiválasztásakor mindig az újító szándék vezérel. Imádok embereket etetni. Találkozhattok a desszertjeimmel az Erzsébet téri Akvárium éttermében vagy velem személyesen a Makifood főzőiskolában.
- Őrülten édesszájú vagyok, és mivel nem találtam a cukrászdákban olyan sütiket, amilyeneket enni szerettem volna, anyukám pedig nem tudott sütni, elkezdtem magamnak intézni a dolgot és ebből lett ez az egész cukrászosdim. - Mindig csak az evésre gondolok, ha fogyózom, akkor pláne. - Jelenleg keresem a hobbim, miután a hobbim lett a hivatásom. - Az ideális pillanat: én a konyhában sütök, a férjem a pultban főzi a kávét a vendégeinknek, a gyerekeink pedig a Millenáris füvén ülve nyalják boldogan a házi jégkrémünket. - Ha éppen nem állva sütök, akkor valahol ülve olvasok."
Kekszet sütni mindenki tud! Kicsik, nagyok, még nagyobbak, fiúk, lányok, anyukák, apukák, sőt, még az ő apukájuk és anyukájuk is. Nem kell hozzá más, csak egy klassz recept, egy kis önbizalom, és néhány jó alapanyag a mennybe repítheti az embert. Készíthetünk pofonegyszerű...
Nem kell ahhoz nagymamának lenned, hogy lekvárt tegyél el télire. Nem kell hozzá több tonna termés, több hét sza- badság és kémiai Nobel-díj sem. Ha sze- reztél szép, friss gyümölcsöt, indulhat a móka, készülhetnek a lekvárok, hogy aztán amikor vége a...
Nem kell ahhoz nagymamának lenned, hogy lekvárt tegyél el télire. Nem kell hozzá több tonna termés, több hét szabadság és kémiai Nobel-díj sem. Ha szereztél szép, friss gyümölcsöt, indulhat a móka, készülhetnek a lekvárok, hogy aztán amikor vége a nyárnak, legyen...
Nem kell ahhoz nagymamának lenned, hogy lekvárt tegyél el télire. Nem kell hozzá több tonna termés, több hét szabadság és kémiai Nobel-díj sem. Ha szereztél szép, friss gyümölcsöt, indulhat a móka, készülhetnek a lekvárok, hogy aztán amikor vége a nyárnak, legyen...
Nem kell ahhoz nagymamának lenned, hogy lekvárt tegyél el télire. Nem kell hozzá több tonna termés, több hét szabadság és kémiai Nobel-díj sem. Ha szereztél szép, friss gyümölcsöt, indulhat a móka, készülhetnek a lekvárok, hogy aztán amikor vége a nyárnak, legyen...
Nem kell ahhoz nagymamának lenned, hogy lekvárt tegyél el télire. Nem kell hozzá több tonna termés, több hét szabadság és kémiai Nobel-díj sem. Ha szereztél szép, friss gyümölcsöt, indulhat a móka, készülhetnek a lekvárok, hogy aztán amikor vége a nyárnak, legyen...
Nem kell ahhoz nagymamának lenned, hogy lekvárt tegyél el télire. Nem kell hozzá több tonna termés, több hét szabadság és kémiai Nobel-díj sem. Ha szereztél szép, friss gyümölcsöt, indulhat a móka, készülhetnek a lekvárok, hogy aztán amikor vége a nyárnak, legyen...