Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

Andrea Slonecker

Perec? Pereclek!

Kiadó: Csipet Kiadó
Oldalszám: 128 oldal
Megjelenés: 2016. július 28.
Méret: 200 mm x 175 mm x 17 mm
Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9789631219715

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

3400 Ft     4000 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 3120 Ft
Szállítás: 2-4 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Krusperné Bádonyi Tímea

Krusperné Bádonyi Tímea - Rétesmánia
3400 Ft
4000 Ft
15%
megtakarítás

MÁRK SZONJA

MÁRK SZONJA - Főzz be és süss!
3391 Ft
3990 Ft
15%
megtakarítás

MÁRK SZONJA

MÁRK SZONJA - ÉDESEM SÜTEMÉNYEI
4666 Ft
5490 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

KOVÁCS MÁRIA

KOVÁCS MÁRIA - Csípős és fűszeres ízek
1266 Ft
1490 Ft
15%
megtakarítás

Anna Gavalda

Anna Gavalda - Szerettem őt
1992 Ft
2490 Ft
20%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Ha eddig úgy gondoltad, egyféle perec létezik, el fogsz ámulni!

Ebben a különleges könyvben minden benne van, amit a pereckészítésről tudni kell. A 40 recept bemutatja a puha és ropogós, sós és édes perecek készítését, formázását. Ismerteti a hagyományos lúgos és az újszerű, sült szódabikarbónába merítés technikáját is. Sőt, megmutatja, mi mindenhez kezdhetünk, ha van perecünk. Szó lesz knédliszerű bajor perecgombócról, pereces bundában sült bécsi szeletről, sósan édes perecfagylaltról és még sok más, perecből készített, eddig elképzelhetetlennek tűnő ételről. Az utolsó fejezetből a mustár- és szószrajongók jobbnál jobb házi készítésű mártogatók titkát ismerhetik meg. Többek között kiderül, hogyan készül az édes bajor és a sárgabarackos-rizlinges mustár, a sörös sajtfondü és a sós karamellszósz.

Nagy csavar egy régi klasszikuson. Mostantól nemcsak a strandról, piacról vagy vurstliból ismert sóstól ragacsos perecet ehetjük. Rengeteg új finomság készülhet otthon, amit frissen és melegen azonnal be is habzsolhatunk.

Hidd el, nemsokára azon kapod magad, hogy mindent perecesíteni fogsz!
Mert perecet készíteni szerelem. És most sokan fognak szerelembe esni.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...