Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

Dlusztus Imre

A magyar húsmívesség

Kiadó: Nemzeti Értékek Könyvkiadó
Megjelenés: 2018. június 21.
ISBN: 9786150008158

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

6545 Ft     7700 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 6006 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Rozán Eszter

Rozán Eszter - Hotel Csillagfürt
2286 Ft
2690 Ft
15%
megtakarítás

Tutsek Anna

Tutsek Anna - Katóka szakácskönyve
2465 Ft
2900 Ft
15%
megtakarítás

Szalkayné Sárváry Hajmalka

Szalkayné Sárváry Hajmalka - Tündéri virágok zenéi
2116 Ft
2490 Ft
15%
megtakarítás

Jagadics Eszter

Jagadics Eszter - A madám
2456 Ft
2890 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A hús feldolgozása az ember legtermészetesebb tevékenységei közé tartozik. Mi magyarok, dokumentálhatóan a kifinomult élelmiszeripari tudással rendelkező népek közé tartozunk. Bizonyítja ezt, hogy jóval Kárpát-medencei jelenlétünk előtt nyereg alatt puhítottuk a húst ismertük a tejport és tudtunk bort, valamint sört készíteni.

Húsételeink a legnagyobb változatosságot mutatták. A mai húsfeldolgozói és gasztronómiai kultúrát a könyv ezeken az alapokon mutatja be.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...