(„A Zöld Könyv")
Egon Gaerner Európai Bizottság, III. Vezérigazgatóság, Brüsszel, Belgium Általános háttér
1. Az élelmiszertörvény hatalmas közérdeklődésnek örvend. Nagy biztonság és hatékony ellenőrzés szükséges, hogy megvalósuljon a biztonságos és egészséges...
Az elmúlt évtizedekben látványosan fejlődött magyar agrár-élelmiszer ágazat szakemberei többségének meggyőződése volt (a,, bátrabbak" a 80-as években ezt már hangoztatták is), hogy állami előírásaink túlszabályozottak. Felesleges gátnak, a termék és technológia...
A minőségüggyel foglalkozó, egyre terebélyesedő hazai irodalom újabb értékes kiadvánnyal gazdagodott. Győri Zoltán professzor szerkesztésében, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei PRIMOM Vállalkozásélénkítő Alapítvány gondozásában megjelent Minőségügyi Kézikönyvvel.
A...