online ár:
Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben a könyvre nyomtatott ár az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
online ár:
Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben a könyvre nyomtatott ár az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
online ár:
Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben a könyvre nyomtatott ár az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
online ár:
Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben a könyvre nyomtatott ár az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
online ár:
Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben a könyvre nyomtatott ár az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
1989-ben szerzett diplomát az Egri Tanárképző Főiskola magyar-ének-zene szakán. 1991-től a Magyar Televízió kulturális és közéleti műsorainak szerkesztő-riportere, a Magyar Rádió Irodalmi Osztályának munkatársa volt. Alapító főszerkesztőként, majd programigazgatóként vezette a 2004-ben indult TV Paprika nevű tematikus tévécsatornát, miközben bor-és gasztronómiai kultúrával foglalkozó írásait több lap is rendszeresen közölte. 2009 óta a Népszabadság Top 100 Bor című magazinjának főszerkesztője, a Magyar Dal Napja elnevezésű országos rendezvényfolyam főszervezője, valamint...Szabó Edit újságíró, televíziós szerkesztő
1989-ben szerzett diplomát az Egri Tanárképző Főiskola magyar-ének-zene szakán. 1991-től a Magyar Televízió kulturális és közéleti műsorainak szerkesztő-riportere, a Magyar Rádió Irodalmi Osztályának munkatársa volt. Alapító főszerkesztőként, majd programigazgatóként vezette a 2004-ben indult TV Paprika nevű tematikus tévécsatornát, miközben bor-és gasztronómiai kultúrával foglalkozó írásait több lap is rendszeresen közölte. 2009 óta a Népszabadság Top 100 Bor című magazinjának főszerkesztője, a Magyar Dal Napja elnevezésű országos rendezvényfolyam főszervezője, valamint éttermek, borászatok, gasztronómiai és kulturális rendezvények kommunikációs tanácsadója.
A Corvina Kiadónál megjelent könyve: Nagy séfkönyv (2014)
Hívők és istentől elrugaszkodott borivók abban azért egyetértenek, hogy Hamvas Bélának bizony kijárt volna annak idején egy Nobel-díj A bor filozófiája című, 1945-ben írt tanulmányáért. Hallgassák csak: "A kecskeméti ivási ideje a nyár és a kora ősz. Iható egész nap,...
A Parlamenti Módszertani Iroda az Országgyűlés Hivatalával együttműködve 1993-ban „Parlamenti Dolgozatok" címmel egy kiadványsorozatot indított útjára.
A „Parlamenti Dolgozatok" célja, hogy elősegítse az Országgyűlés tevékenységének jobb megismerését,...
Részlet:
Város
Az Ókor idei első száma az elmúlt évtizedekben szinte önálló tudományággá vált "Urban/Metropolitan Studies" (városkutatás, nagyvároskutatás) lehetőségeit szeretné bemutatni az ókor adta történeti kereteken belül. A kortárs kultúrtudományok - többek...
Amikor eldőlt, hogy készítünk egy kiadványt a Mátrai borvidékről, elkezdtünk gondolkodni, milyen is legyen? Sok különböző ötlet jött, de egyvalamiben egyet értett a szerkesztőcsapat. Olyan kiadványt kell készíteni, amilyen maga a mátrai bor: nem hivalkodó, de naprakész a...