Részlet a könyvből:
Az ínyencéttermek minőségben, alapanyagban és többnyire sajnos árban sem ismernek tréfát. Mostanában nemcsak beszélnek a fine dining visszaszorulásáról, hanem kézzelfogható is a minőségi gourmet éttermek számának csökkenése. Azoké a helyeké, ahol...
JCeJves Oívasó!
Magunk sem gondoltuk, hogy egy röpke esztendő alatt ekkorát változik a budapesti gasztrovilág. A tavalyi kalauzban szereplő helyek közül megszűnt vagy jelentőségét veszítette mintegy száz cím, közben született százhuszonnyolc újabb. Reneszánszát éli a...
Részlet:
Dr. Párdányi Miklós igazgató úr tanévnyitó beszéde
Kedves régebbi és most induló diákok, lányok és fiúk! Kedves kollégák és vendégeink!
Ismét egy állomás, megint egy kezdet és újrakezdés. Egy kihívás, ami választ vár. Egy pont, ahonnan el kell indulni. Egy...